Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
150-250 arası ayırdım ama yeter mi bilmiyorummerhaba,
öncelikle bütçeniz belli mi bunu sormak istiyorum
teşekkür ederim cevabınız için eşimin kuzeninin düğünü için çok ağır olmasına gerek yok diye düşünüyorum taç abiye yi bende duydum hafta sonu bi bakayım o halde
oo süper miş valla ağustosun son haftası olacak ama şimdiden telaş sardı bemiabartı değilse o zaman taça bakın kesinlikle. indirim zamanında sezonda 300 lira olup da 50 liraya uzun bir sürü abiye aldım oradan. daha vaktiniz varsa ara ara gidip bakın
teşekkür ederim gezicem artık oralarıKarumdan başka yerde o kadar çeşit bulamazsın. Pahalı olanı da var normal olanı da.. Ben her gittiğimde bütçeme ve zevkime uygun olanı bulup çıkarttım ordan.
Avm ler daha az çeşit ve daha uçuk fiyat geliyo bana. Güzel şeyler de yok açıkçası birbirine yakın 3-5 model fix.
Tunalıdaki diğer pasajlara da bakabilirsin.
aynen kızılaya gittikçe bak her yere uzun kısa hepsi varoo süper miş valla ağustosun son haftası olacak ama şimdiden telaş sardı bemi
taç abiye yi aradım şimdi 150-400 arasında dedi fiyat aralığı ağustos sonuna kadar da devam edecekmiş kampanyaları sanırım orda bulabilirm uygun bişeyler :)aynen kızılaya gittikçe bak her yere uzun kısa hepsi var
çook teşekkür ederim çook saol:)illaki bulursun zevkine hitap eden bir abiye hem güzel hem uygun.
teşekkür ederim az önce tozlu.comdan geldi elbisem çook şükür çook begendimKarum u komple gezdim ben geçenlerde.Tamam çok güzel çeşit çok ama pek bütçeye uygun gibi gelmedi bana.
Fiyatı uygun olanlar da pek güzel şeyler değildi.
Optimum outlet var eryaman da.Orada seçil store diye bi mağazaya girdim tesadüfen.İki tane abiyeyi 300tl ye aldım çıktım.
Hem de çok kaliteli güzel farklı modellerdi.
Kısaca bence gezin her yere bakın ben burada kesin bulamam ama bi bakayım diye girdim tam aradığımı buldum yani.