ankara da abiye nereden alınır

mecelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
320
111
103
35
arkadaşlar merhaba eşimin kuzeninin düğünü için ankarada abiye nerden alabilirim uygun fiyatlı yardımcı olursanız sevinirim :)

merhaba,
öncelikle bütçeniz belli mi bunu sormak istiyorum

tunalıda karum avm var denildiği gibi sadece abiye üzerine ama oradan 100 200 vs o miktarlarda doğru dürüst hiç bir şey bulamazsın. çoğunlukla özel tasarım ürünler var ve 1000 liraya yakınlar. iki ay önce normal bir şifon abiye aldım 600liraydı. aşırı pahalı bir yer.orada çalışan arkadaşım da ucuza alıp orada aşırı karlı şekilde sattıklarını söyleyip boşuna karumdan alma dedi . kızılay izmir caddesinde taç mağazası var. hem fiyatlar uygun hem modeller güzel iki mağazası var oradan bakabilirsin. başka mağazalrda var vitrinlere bakıp gezebilirsin.
ulusda da abiyeler var ama çoğunlukla tesettürlülere hitap eden bir yer aralarda var mıdır vardır tabi bakabilirsin oralara da.

teşekkür ederim cevabınız için eşimin kuzeninin düğünü için çok ağır olmasına gerek yok diye düşünüyorum taç abiye yi bende duydum hafta sonu bi bakayım o halde

teşekkür ederim cevabınız için eşimin kuzeninin düğünü için çok ağır olmasına gerek yok diye düşünüyorum taç abiye yi bende duydum hafta sonu bi bakayım o halde

abartı değilse o zaman taça bakın kesinlikle. indirim zamanında sezonda 300 lira olup da 50 liraya uzun bir sürü abiye aldım oradan. daha vaktiniz varsa ara ara gidip bakın

abartı değilse o zaman taça bakın kesinlikle. indirim zamanında sezonda 300 lira olup da 50 liraya uzun bir sürü abiye aldım oradan. daha vaktiniz varsa ara ara gidip bakın
oo süper miş valla ağustosun son haftası olacak ama şimdiden telaş sardı bemi

Karumdan başka yerde o kadar çeşit bulamazsın. Pahalı olanı da var normal olanı da.. Ben her gittiğimde bütçeme ve zevkime uygun olanı bulup çıkarttım ordan.
Avm ler daha az çeşit ve daha uçuk fiyat geliyo bana. Güzel şeyler de yok açıkçası birbirine yakın 3-5 model fix.
Tunalıdaki diğer pasajlara da bakabilirsin.

Karumdan başka yerde o kadar çeşit bulamazsın. Pahalı olanı da var normal olanı da.. Ben her gittiğimde bütçeme ve zevkime uygun olanı bulup çıkarttım ordan.
Avm ler daha az çeşit ve daha uçuk fiyat geliyo bana. Güzel şeyler de yok açıkçası birbirine yakın 3-5 model fix.
Tunalıdaki diğer pasajlara da bakabilirsin.
teşekkür ederim gezicem artık oraları

illaki bulursun zevkine hitap eden bir abiye hem güzel hem uygun.

Karum u komple gezdim ben geçenlerde.Tamam çok güzel çeşit çok ama pek bütçeye uygun gibi gelmedi bana.
Fiyatı uygun olanlar da pek güzel şeyler değildi.
Optimum outlet var eryaman da.Orada seçil store diye bi mağazaya girdim tesadüfen.İki tane abiyeyi 300tl ye aldım çıktım.
Hem de çok kaliteli güzel farklı modellerdi.
Kısaca bence gezin her yere bakın ben burada kesin bulamam ama bi bakayım diye girdim tam aradığımı buldum yani.

Karum u komple gezdim ben geçenlerde.Tamam çok güzel çeşit çok ama pek bütçeye uygun gibi gelmedi bana.
Fiyatı uygun olanlar da pek güzel şeyler değildi.
Optimum outlet var eryaman da.Orada seçil store diye bi mağazaya girdim tesadüfen.İki tane abiyeyi 300tl ye aldım çıktım.
Hem de çok kaliteli güzel farklı modellerdi.
Kısaca bence gezin her yere bakın ben burada kesin bulamam ama bi bakayım diye girdim tam aradığımı buldum yani.
teşekkür ederim az önce tozlu.comdan geldi elbisem çook şükür çook begendim

Back
X