Ankara Çağ hastanesi doktorları??? yardımm lütfen

hopfen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
115
0
46
Ankara
arkadaşlar meraba

uzun araştırmalar kararsızlıklar sonucu sanırım çağ hastanesinde karar kılmak üzereyim..doktorum orayla anlaşmalı bir doktor yalnız bugün öğrendim ki sadece sezeryana giriyomuş::( benim henüz nası doğum yapacağım belli değil ama her türlü durumu düşünmek zorunda olduğumdan dolayı Çağ hastanesinin doktorlarına mı direk gitsem diye düşünmeye başladım yalnız bilgi almam gerek..yardım edin lütfen

Doktorlar
Sevgi ateş uçar
emine sernur yorulmaz
erol bayraktar
bu doktorlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi????

cnm bana da çağ hast. bayan bir doktoru tavsiye ettiler. gece bile arasan ilgileniyormuş, bizim tanıdığın yiğeni orada doğum yapmış. gece doktoru aramış ve geldiğinde doktor kendisini hastanenin kapısının önünde bekliyormuş. ben orayı düşünmediğim için adını sormadım, doktorun kapalı bir bayan olduğundan bahsetmişti. bunun dışında bir bilgim yok.

cnm bana da çağ hast. bayan bir doktoru tavsiye ettiler. gece bile arasan ilgileniyormuş, bizim tanıdığın yiğeni orada doğum yapmış. gece doktoru aramış ve geldiğinde doktor kendisini hastanenin kapısının önünde bekliyormuş. ben orayı düşünmediğim için adını sormadım, doktorun kapalı bir bayan olduğundan bahsetmişti. bunun dışında bir bilgim yok.

teşekkür ederim içimi rahatlattın hangi doktor olduğunu öğrenebilir misin peki?:46:

merhaba çag hastanesi hakkında birşey duymadım .iyi veya kötü.fakat bebek yogun bakım ünitesi varmı, bbeek küvözü varmı?bunlarıda araştır bence.

Merhabalar bir tanıdık vasıtasıyla ismini duydum çağ hastanesinin. Dr Erol Bey in hastası ve oldukça memnun. Bu tavsiyeden dolayı kontrollere gidicem, fakat Erol Bey yurtdışındaymış, Güler ŞAHİN isminde bayan doktorumuz var dediler bende ilk etapta ona gitmeyi düşündüm. Eğer memnun kalırsam ona devam ederim ya da Erol Bey gelince ona muayeneye geçerim.
Hastanenin olumlu olumsuz yönlerini burada paylaşırız.
Kurumlarla anlaşması varmış, emekli sandığına muayene (ultrason, kan, idrar tahlilleri dahil) 32 Tl, epidural doğumada 1.400,00 Tl dediler.

bende zekai tahir e gidiyordum ama sanırım çağ a gitmeye devam edicem. doktoru araştırınca sizede yazarım. normal foğum 1000 , epidural 1400 dediler. fatura kabarık gelirse diye korkuyorum.

Merhabalar bir tanıdık vasıtasıyla ismini duydum çağ hastanesinin. Dr Erol Bey in hastası ve oldukça memnun. Bu tavsiyeden dolayı kontrollere gidicem, fakat Erol Bey yurtdışındaymış, Güler ŞAHİN isminde bayan doktorumuz var dediler bende ilk etapta ona gitmeyi düşündüm. Eğer memnun kalırsam ona devam ederim ya da Erol Bey gelince ona muayeneye geçerim.
Hastanenin olumlu olumsuz yönlerini burada paylaşırız.
Kurumlarla anlaşması varmış, emekli sandığına muayene (ultrason, kan, idrar tahlilleri dahil) 32 Tl, epidural doğumada 1.400,00 Tl dediler.

ben bugün Güler Şahin e gittim. çok tatlı ve ilgili bir bayan. işte aradığım kişi dedim. malesef kendiside hamileymiş ve doğum tarihletimiz çok yakın olduğu için doğuma gelemeyecekmiş. aralığın 2. haftası bebiş geliyor:) ben de napıcağımı şaşırdım, hastaneyi çok beğendim, gezdik odalarını.
bir de emine şernur yorulmaz varmış, onu araştrıyorum.

Back
X