- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
- Konu Sahibi birgaripedacik
Canım öncelikle umarım en kısa sürede istediğin sonucu alırsın. yaşadığın kötü deneyimden dolayı çok üzüldüm. Ben de benzer bir sürü şey yaşadım neler hissettiğini biliyorum.
Öncelikle eğer 1.5 yıldır klomen kullanıyorsan hemen durmanı öneririm çünkü klomen o kadar uzun süre kullanılacak bir ilaç değil. Sonuçta yumurta rezervimiz kısıtlı ve şu an boşa harcıyor olabilirsin. İkincisi işini iyi ilen bir doktor bulman gerekiyor. Ben aylarca Zekai Tahir'de uğraştım ancak muamele orada da farklı değil. Sürekli bağıran çağıran doktorlar hemşireler. Aşağılamıyorum ama hasta olarak gittiğim hastanede temizlikçiden dahi azar yemişliğim var. Kendilerini nimetten saydıkları için...
Her neyse..
İllaki devlet hastanesi olsun diyorsan şansını Keçiören Eğitim Araştırma'dan yana kullanmanı tavsiye edebilirim. Emre hoca çok ilgili bir doktordur. Hacettepe filan önerenler olmuş. Gürkan Hoca iyidir ama pahalıdır. Onun dışındaki herkes burada da problemli.
Ama biraz da ola para harcayabilirim diyorsan sana tavsiyem Yenimahalle'de Lina Kadın Sağlığı Merkezinde Dr. Hatice Köşger var. İnanılmaz tatlı ve ilgili bir kadın. Ben bir çok yerde bir sürü problem yaşadıktan sonra buldum kendisini. Gerçekten yürekten uğraşıyor hastalarıyla. Muayene ücreti 100 tl. Tüm süreçleri oturur anlatır sana ne yapılacak ne olacak diye. Tahlil vb isteyebiliyorlar. Onları da alıp devlette kendin yaptırtabilirsin. Hiç sorun değil. Medicana ile filan anlaşmaları da var. Eğer rapor vb işlemler yapılacaksa o konuda da yardımcı oluyorlar.
Detay öğrenmek istersen yaz bana özelden.
Çok teşekkür ederim öncelikle bu kadar detaylı bilgi verdiğiniz için
1.5 yılın 5 ayı klomen kullandım bazı aylar yumurta kistleşmesi gibi durumlar nedeniyle ilaç kullanmadım inofolik combi kullandım epey bir süre 3 ayda hamile kalırsın demişti doktor en son tüp bebek yapalım dedi dedim aşılama yapılmadı yine fırça yedim tüp bebege karar verecekken eşimle bazı problemler çıktı ve vazgeçtim o dönem
zekai tahir düşünüyordum ama orada aynıysa neden gideyim
keçiören devlet hastanesine gittim orasıda inanılmaz yoğun doktor iki kişi alıyor içeri biri hazılanıyor biri muayene oluyor rezillik
Lina yı duydum ama fikrim yok