Gelinlik Modelleri Ankara büyük-and çarşısında YAREN gelinlik

Düğün Ağustos da iki bucuk ay var . İşte bende o etkiyi yaratmadı hiç bi gelinlik. Gittiğimde gelinliklere bakınca o kadar kararsz bakıyorum ki bazıları karar ver öyle gel diyor Çok kararsızım

Merhaba herkese :)
Yazılarınızı okudum. Benim de düğünüme 3 ay var. Ama istediğim gibi bir gelinlik bulamıyorum
İçime sinen olmadı henüz. Ben biraz balık etliyim :) Kır düğünü olacak ve bu konsepte uygun olabilecek kabarık olmayan A model gelinliklere bakıyorum. Çok şatafatlı , boncuklu, taşlı modeller hoşuma gitmiyor. Bir de topuklu ayakkabı giyemeyeceğim malesef Az bir zamanım var ve gelinlik yokk

ben gelinliğimi hiç denemeden diktirdim. çünkü aklımda bir model vardı.uzun kollu kayık yaka prenses etek. aradım hem deneyeyim yakışacak mı yakışmayacak mı görmek için ama hiç bir yerde o modeli bulamadım . tüm vitrinler straplez gelinliklerle dolu. sonunda ben bu gelinliği istiyorum deyip diktirdim ve çok şükür pişman da olmadım . eğer aklınızda bir model varsa cesaret edip diktirebilirsiniz.

Merhaba,

Benim de düğünüm 20 ağustos'ta. Kızılayda büyük çarşı ve and çarşısının her mağazasını gezdim. Hatta bundan 3 ay önce biryerle anlaştım fakat gelinliğimi yapamadılar. Sana kesinlikle tavsiyem oralara bakma. Ben çok büyük hayal kırıklığı yaşadıM. Daha sonra tunalı da DAİ gelinlikle anlaştım ve inanılmaz menmun kaldım. Cuma günü 2. provam var. Fiyat olarak birazcık bütceni aşabilyorsan içine gerçekten siner. Benim de kır düğünü olacak. Birde şunu söyleyim kızılaydakiler terzi tunalıdakiler modacı. Üzerine ne yakışır vucut ölçülerine göre hangi gelinliği güzel taşırsın seni inanılmaz yönlendiriyorlar. Sonuçta en özel günümüz kesinlikler büyük ve and çarşısına bakma derim. İlk başta çok tatlı dille yaklaşıyorlar sakın kanma tercübeyle sabit bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…