Kızlar beğendiğim modeli yaren gelinlikte diktirmeye başlayacağım inşallahilgi alaka cok iyi tavsiye ederim bakalım nasıl olacak
Tatlım Valla oralarda kimse gelinlik denetmiyor bende dedimki gidiyim tunalıya gelinlik deneyeyim orasıda randevulu denetiyor. Bi tane gelinlikcide gelinliğime aşık oldum gizliden foto cekti arkadaşım onuda yaren gelinlikteki ibrahim abiye gönderdim aynısını yaparım dedi haftaya provalara başlicaz bakalımfiyatlarda istediğin kumaşa göre değişiyor 1600/2000 arası 3 eylül düğünüm şekerim senin ne zaman ?
Ben baştan beri balık model istiyordum yine balık modelde karar verdimyaren gelinlikte ibrahim abi zaten gelinlik kumaşcısı bizimle saatlerce ilgilendiler bi arkadaşım daha var ekimde düğünü o bide bi arkadaşn görümcesinide götürcem üçümüz orda diktircez en makul fiyatlarıda onlar verdi diğerleri yüzümüze bile bakmadı acıkcası
Canm bizde cok şaşırdık girdiğimiz heryer geri cevirdi resmen kendimizi kötü hissettik ben denemek istiorm lütfeen dedimde yarrende bi iki model denedim tunalıdada öyle doluyuz falan dediler denetmediler bi duygu gelinlik sağolsun denetti o sennde hayırlı olsun tatlm gerşey gönlünce olur inşallah berde yapıosun düğünü?denetmiyorlar mı? buna şaşırdım şimdi..
bende aksine her girdiğim yerde dene dene, üzerinde gör ısrarlarına o kadar maruz kaldım ki..
en yakışanı tercih ettim sonunda :)
giymek de ayrı bir heyecan
benimde 23 ağustos da nasipse
ışıltı gelinlikte diktiriyorum.
Işıltıda bi arkadaşımn yengesi diktirmişti tesettürlüydü çok memnun kalmıştı o da
Canm bizde cok şaşırdık girdiğimiz heryer geri cevirdi resmen kendimizi kötü hissettik ben denemek istiorm lütfeen dedimde yarrende bi iki model denedim tunalıdada öyle doluyuz falan dediler denetmediler bi duygu gelinlik sağolsun denetti o sennde hayırlı olsun tatlm gerşey gönlünce olur inşallah berde yapıosun düğünü?
Tatlım gelinliğim böyle dikilcek belki bir iki değişiklik yaptırabilirim
İnşallah istediğin gibi olur bnmde eryamanda muhteşem düğün saalonunda olacak evet ankarada yaşicam burda yaşıyoruz ama erkek tarafı kastamobuda ordada bi düğün olacak 6 eylüldegelin olduğunuza mı inanmadılar :)
çok ilginç...
keyifleri yoktu demek ki, üşendiler sıcak havada giydirip çıkartmaya
inşallah hepimizin gönlüne göre olur ..
bakalım bende şimdilik memnunum, çok ilgililer sağolsun.. ben biraz surat da yaptım hatta provalarda, yok olmadı, yok sanki şöyle mi olmalıydı diye.. beni memnun etmek için epey dil döktüler , sağolsunlar...
bakalım merakla sonucu bekliyorum
düğün pursaklar da olacak, nişanlımın ailesi orada oturuyor.
sizin nerede ?
ankara da mı yaşayacaksınız ?