Gelinlik Modelleri Ankara büyük-and çarşısında YAREN gelinlik

Kızlar gelinliğimi duygu gelinlikte diktirmeye karar verdim. Gittim kaporamı verdim and çarşısından vazgectim cünkü ortaya nasıl birşey cıkaracaklar bilmiyordum ayrıca gelinliğe içten korse dikmiyorlardo sen kendin giyiyorsun buda duruşu ve konforu cok etkiliyor. Bütcemi bayaa aştım ama içime sinen olacak inşallah ☺️☺️
Canım bende and çarşisindaki yaren gelinlikle anlaştım, en sonki yorumunda ordan vazgectgni söylemisin içten korse dikmiyorlar yazmişin!
Nasil olur ama korse olmadan!
Perşembe günü ilk randevum var benim bu korseyi söylemem lazım, bana da zaten destekli südyen giy öyle gel dedi. Ki bende çok zayıfim zaten.
Vallahi kafam karisti o_O

Öncelikle hayırlı olsun çok hoş olmuşsunuz. gelinliğiniz de çok asil duruyor. Peki fiyat olarak ne kadara anlaştınız acaba ? Bir de kaç defa provaya gideceksiniz. Şimdiden mutluluklar:21:
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ben 2750 anlaştım beni kırmadılar sağolsunlar kaç prova bilmiyorum temmuZun ilk haftası ilk provaya gitcem bakalm

Canım bende and çarşisindaki yaren gelinlikle anlaştım, en sonki yorumunda ordan vazgectgni söylemisin içten korse dikmiyorlar yazmişin!
Perşembe günü ilk randevum var benim bu korseyi söylemem lazım, bana da zaten destekli südyen giy öyle gel dedi. Ki bende çok zayıfim zaten.
Merhaba canım
Evet gelinliğin içine dikmiyorlar
Sen kendin giyiyosun dışardan satın alıp.
Bana biz öyle çalışmıyoruz istersen sana öyle dikeriz dedi ama ben göze alamadım

Arkadaşım gitmeden ara sor bugün netleşsin kafada. Gerçekten cok iyiler ibrahim abi falan ben bı gelinliği duygu gelinlekte görüp aşık olmasaydım oraya yaptıracaktım bütcemede uyuyordu ama aradaki kalite farklılığnıda gördüm bide hayali bana şunu dikin deyip sonucu bekleyemezdim ortaya ne cıkcağnı görmem lazımdı :/

Kızlar AND çarşısındaki Bride mode evine asla gitmeyin asla ama asla gelinliğimin büstiyerini yamuk diktiler daha gelinliğin yarısı bitmeden terzi kaçtı mecburen defalarca giyilmiş olan gelinliği verdiler acıdım aslında asla almazdım ama kadın ağladı falan eteğin altı dikilmemiş duvaklar yamuk kesim yerleri falan bi görseniz çıldırırsınız, yine aynı şekilde yırtık ve kirli olan tarlatanı verdiler ben yandım siz yanmayın kızlar.

Yazdıklarınızı okudum ve son olarak ne yaptığınızı merak ettim.Diktirdiniz mi yaren gelinlikte. Bende dün anlaştım orayla fakat içine ayriyetten balenli çamaşır istediler.Aklım karıştı haliyle güzel olur mu olmaz mı oturur mu diye.Siz diktirdiniz mi?

İş bilmez lerin gelinlik dikme Sevdası
Bi gelinlikçi içine şunu giy öyle gel yok içine korse dikemem sen giy vs der mi hiç Allahaşkına!!

İş bilmez lerin gelinlik dikme Sevdası
Bi gelinlikçi içine şunu giy öyle gel yok içine korse dikemem sen giy vs der mi hiç Allahaşkına!!
Bunlar dedi valla. 2sene once bi tanıdıgım oraya diktirmisti.onun vasıtasıyla gittim. Adamın ikna kabiliyeti gercekten yuksek :KK70: ve toptancı oldukları icin ucuza da anlastık.ama camasır isi aklımı karıstırıyor. Nasıl olcak bende bilmiyorum.

Bu and çarşısı olayını anlamış değilim
Şahsen Ankara -İstanbul gitmediğim modaevi (vakkolar dahil) kalmadı
Şimdi bu and neden tercih ediliyor?
Birincisi ekonomik diye. Ki inanın Ankara'da özellikle aynı fiyata gelinlik satan modaevleri var neden olmasın? Bunlar tutturmuş biz uygunuz diye bütçesi kısıtlı olan hiç biryere bakmadan direk and ın yolunu tutuyor halbuki bi gezilse Aslında var ve bu işi 5m2 lik yerde yapan esnafa ihtiyaç duymayacaklar. Gelinlik çok ayrı bir iş yani diken kişinin hem dikişinin iyi olmasının yanısıra hayalgücü ve zevkli olması gerekiyor hemde bir atölye prova odası vs lazım yani yapmayın etmeyin göz var nizam var
Birde kendilerine Nasıl bir güveniyorlarsa... nasılsa bütçe kısıtlı hiçbiryere gitmemiştir birşey görmemiştir ben buna satarım mantığı ... oturup saatlerce ilgilenmeleri iyi dikecek anlamına gelmez
Ha bu yazdıklarım oradaki her dükkan için geçerli değildir belki iyi yapan emek veren vardır belki ama oradan yani and Çarşısı'nda çıkan 2 gelinliğinde gözümle gördüm dikişler amatör ve belliki önceden giyilmiş kalıp yok içinede sütyen giy demiş cup dikmediği için..kafalarında bi kaç model var herkese ondan dikiyorlar
Zaten şu kiralama işi bu yüzden var şahsen gelinlik ararken ilk şart kiralayan biryerden almamaktı çünkü size giydirilen tüller danteller başka bir giyilen gelinlikten sökülüyo
Oldu Can'ım hem sen başkasından tül kes dik hemde düğün ertesi neredeyse satılık fiyatına verdiği gelinliği geri iste. Söküp başkasına dikmek için!!?? Oldu! Kara bakın!

Yinede siz bilirsiniz de ben her ne alacaksam biz en iyiyiz biz hemen hallederiz diyen esnaftan uzak durdum hele gelinlik söz konusuysa...
Bu arada bu yazdıklarım hiçbir üyeye yönelik değil and a giden arkadaşlarımdan tecrübe:)

Son düzenleme:
Bu and çarşısı olayını anlamış değilim
Şahsen Ankara -İstanbul gitmediğim modaevi (vakkolar dahil) kalmadı
Şimdi bu and neden tercih ediliyor?
Birincisi ekonomik diye. Ki inanın Ankara'da özellikle aynı fiyata gelinlik satan modaevleri var neden olmasın? Bunlar tutturmuş biz uygunuz diye bütçesi kısıtlı olan hiç biryere bakmadan direk and ın yolunu tutuyor halbuki bi gezilse Aslında var ve bu işi 5m2 lik yerde yapan esnafa ihtiyaç duymayacaklar. Gelinlik çok ayrı bir iş yani diken kişinin hem dikişinin iyi olmasının yanısıra hayalgücü ve zevkli olması gerekiyor hemde bir atölye prova odası vs lazım yani yapmayın etmeyin göz var nizam var
Birde kendilerine Nasıl bir güveniyorlarsa... nasılsa bütçe kısıtlı hiçbiryere gitmemiştir birşey görmemiştir ben buna satarım mantığı ... oturup saatlerce ilgilenmeleri iyi dikecek anlamına gelmez
Ha bu yazdıklarım oradaki her dükkan için geçerli değildir belki iyi yapan emek veren vardır belki ama oradan yani and Çarşısı'nda çıkan 2 gelinliğinde gözümle gördüm dikişler amatör ve belliki önceden giyilmiş kalıp yok içinede sütyen giy demiş cup dikmediği için..kafalarında bi kaç model var herkese ondan dikiyorlar
Zaten şu kiralama işi bu yüzden var şahsen gelinlik ararken ilk şart kiralayan biryerden almamaktı çünkü size giydirilen tüller danteller başka bir giyilen gelinlikten sökülüyo
Oldu Can'ım hem sen başkasından tül kes dik hemde düğün ertesi neredeyse satılık fiyatına verdiği gelinliği geri iste. Söküp başkasına dikmek için!!?? Oldu! Kara bakın!

Yinede siz bilirsiniz de ben her ne alacaksam biz en iyiyiz biz hemen hallederiz diyen esnaftan uzak durdum hele gelinlik söz konusuysa...
Bu arada bu yazdıklarım hiçbir üyeye yönelik değil and a giden arkadaşlarımdan tecrübe:)

Herseyi cok guzel anlatmıssın gercekten emegine saglık:) ankarada zaten vi and carsısı bi yanındaki buyuk carsı gelinlik carsısı oldug icin insan direk ıraya gidiyor. Tabi cevrede onemli. insan yakın zamanda evlenen birlnden destek alıyor her konuda . En azından ben oyle yapıyorum :) ben tunalı tarafında oturuyorum. Aslı kırdar moda evi var nenehatunda. Aslı hanım okadar ilgili ve yardımseverki. ama gel gorki fiyat bana yuksek geldi.eger maddi durum sıkıntısı olmayan biriyseniz kesinlikle tavsiye ederim. E geriyede ulus anafartalar carsısı kalıyo orda da satıcı alıcaksan denetiyim diyor :KK70: diger turlu bakıcak olursak bu carsılardada oyle yerler varki gelinligin hakkını veriyo. Bi bakan bidaha bakıyo. giyince gercekten kendini prenses gibi hissediyosun. Ama ona gore de fiyat biciyo tabiki. Fiyat dussun diye gelinlikten kısıyosun. danteli olmasın detayı olmasın vs vs. Senin butcene uygun hake geliyo ama gelinlikte carsafa donuyo :KK70: herkesin en ozel gunu.herkes en guzelini en kalitelisini ister tabiki.

Ankara'da Arjantin cad isim vermeyeyim ünlü bir modaevine gitmiştim gelinlik denemeye
Beğendiğim 8500 civarıydı biraz aşıyordu bizde pazarlık yapalım dedik neyse istediğim fiyata indiler ve sonra orada çalışan 40 ile yaşlarda bir hanım bana dediği şu " ister burdan alın ister başka bir yerden ama istediğinizi alın yani gelinlik konusunda ağırlığınızı koyun çünkü herşeyin yerine yenisi gelir telafisi olur ama gelinliğin olmaz.. Birşeylerden kısın ve o istediğiniz gelinliği giyin , çünkü benim gelinliğim istediğim gibi olmadı üzerinden 17 yıl geçti hala unutamadım içimde uktedir " demişti bayan .üzülmüştüm onun adına ve evet doğru söylüyordu herseyinizi birşekilde öyle böyle halledersinşz şimdi yada sonra ama gelinlik için tek atışlık Hakkınız var:))))

Ankara'da Arjantin cad isim vermeyeyim ünlü bir modaevine gitmiştim gelinlik denemeye
Beğendiğim 8500 civarıydı biraz aşıyordu bizde pazarlık yapalım dedik neyse istediğim fiyata indiler ve sonra orada çalışan 40 ile yaşlarda bir hanım bana dediği şu " ister burdan alın ister başka bir yerden ama istediğinizi alın yani gelinlik konusunda ağırlığınızı koyun çünkü herşeyin yerine yenisi gelir telafisi olur ama gelinliğin olmaz.. Birşeylerden kısın ve o istediğiniz gelinliği giyin , çünkü benim gelinliğim istediğim gibi olmadı üzerinden 17 yıl geçti hala unutamadım içimde uktedir " demişti bayan .üzülmüştüm onun adına ve evet doğru söylüyordu herseyinizi birşekilde öyle böyle halledersinşz şimdi yada sonra ama gelinlik için tek atışlık Hakkınız var:))))

Kyamam yaaa:KK43: dedigi cok dogru.cunku anılarda hep o gelinlikli fotograflar kalıcak elimizde :)<3

merhaba arkadaşlar , bende and çarşısında aysen moda evine dıktırdım gelınlıgımı , guler yuzlu hızmet anlayısları ve her provada ılgılenmelerı benı cok mutlu ettı. benı orada gelınlık dıktırmeye ıkna eden seyde gelınlıklerın kalıtesıydı . moda tasarım okumus bır ınsan olarak soyledıklerı kumasların hepsının dogru olması ve dıkıslerıne baktıklarımdakı kalıteyı gormus olmam benı cok mutlu ettı. kesınlıkle tavsıye ederım :KK9::KK36:

Kızlar beğendiğim modeli yaren gelinlikte diktirmeye başlayacağım inşallah ☺️ ilgi alaka cok iyi tavsiye ederim bakalım nasıl olacak ☺️

Merhaba,

Bende yaren gelinlikle anlaştım fakat içime sinmeyen şeyler oldu.Siz orada diktirdiniz mi? Tavsiye eder misiniz? Yardımlarınızı bekliorum

Merhaba,

Bende yaren gelinlikle anlaştım fakat içime sinmeyen şeyler oldu.Siz orada diktirdiniz mi? Tavsiye eder misiniz? Yardımlarınızı bekliorum

Ben yarenle olan anlasmamı bozdum ve kapora da vermemistim zaten icime sinmedigi icin. Aynı katta olan meltem gelinlikle anlastım. Herkes cok guler yuzlu ve ilgiliydi.ve bana hayalimdeki gelinligi birebir diktiler. benim icin onemli olan da buydu. dügünümde butun bir aksam oynadım ve hic oturmadım.gelinligimin kolları uzun olmasına ragmen ne bir esneme ne bir yırtılma ne bir tahriş hic birsey olmadı ve cok memnun kaldım.kesinlikle tavsiye ederimm

Merhaba,

Merhaba öncelikle hayırlı olsun
Yarende diktirmedim farklı biyerde diktirdim benimde içime sinmemişti çükü :)

Kızlar Merhaba;
Benimde sizin fikirlerinize ihtiyacım var . Ben 5-6 yere gelinlik baktım bikaç tane de denedim ama giydiğimde içinde kendimi çok mutlu hissettiğim hiç bi gelinlik olmadı. En son girdiğim mağazada baska bi gelinlik giyerken yeni dikilen daha bitmemiş bir gelinlik gördüm manken üzerinde ve gelinlik sanki bana gülümsedi. Sonra o gelinliğe yoğunlaştım tabi giyme gibi şansım olmadı sadece bakabildim çünkü dikim aşamasındaydı ve daha üst bedeni bile hazır değildi. O gelinliğin maliyeti limitimin biraz üstündeydi ama o an da çok beğendim. Şimdi çok kararsızım ve bian önce karar vermem gerekiyor :KK43: sizce ne yapmalıyım bakmaya devam mı etmeliyim yoksa gelinliği diktirmeye başlamalımıyım :KK17::KK17:

Kızlar Merhaba;
Benimde sizin fikirlerinize ihtiyacım var . Ben 5-6 yere gelinlik baktım bikaç tane de denedim ama giydiğimde içinde kendimi çok mutlu hissettiğim hiç bi gelinlik olmadı. En son girdiğim mağazada baska bi gelinlik giyerken yeni dikilen daha bitmemiş bir gelinlik gördüm manken üzerinde ve gelinlik sanki bana gülümsedi. Sonra o gelinliğe yoğunlaştım tabi giyme gibi şansım olmadı sadece bakabildim çünkü dikim aşamasındaydı ve daha üst bedeni bile hazır değildi. O gelinliğin maliyeti limitimin biraz üstündeydi ama o an da çok beğendim. Şimdi çok kararsızım ve bian önce karar vermem gerekiyor :KK43: sizce ne yapmalıyım bakmaya devam mı etmeliyim yoksa gelinliği diktirmeye başlamalımıyım :KK17::KK17:
Düğüne ne kadar var canım ?? Bn aradım taradım giydiğimde ağladığım ve tüm arkadaşlarının ağladığı gelinliği buldum öyle fotoğraftan gösterip diktiremezdim giymem lazımdı hatta bütcemin üstünde bi gelinlik aldm pişmanda değilim gelinlikten kısamazdım :)) yani uzun lafın kosası içine sinen içini kıpırdatan gelinliği seç

X