İnce derili burunlarda da düşme meydana gelebiliyor merak etmeyin kalın derililer de belki bu biraz daha fazla olabilir fakat yine söylüyorum düşme payıyla hallediliyor.İçiniz rahat olsun.Ben birçok hastasıyla da iletişime geçtim hepsi içimi çok rahatlattı.Çok memnunlardı onlar da aynı şekilde.Ben de size içim rahat bir şekilde doktorumu önerebilirim.Kesinlikle işini biliyor.Arkadaşlar merhaba. Ben burun estetiği olmadan önce biraz araştırdım ve bazı şeyler kafama takıldı sormak istiyorum. Öncelikle ankara da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı, ben araştırmama rağmen bulamadım. Bir de kalın ciltlerde burun ucu düşmesi falan oluyormuş onun hakkında bilgi sahibi olan, estetik yaptıranlar yardım edebilir mi? Doktor ne kadar iyi olursa olsun burun ucu düşüyor mu, istenilen gibi olmuyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Op veya doçent doktora olma bence olacaksan prof Dr a olArkadaşlar merhaba. Ben burun estetiği olmadan önce biraz araştırdım ve bazı şeyler kafama takıldı sormak istiyorum. Öncelikle ankara da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı, ben araştırmama rağmen bulamadım. Bir de kalın ciltlerde burun ucu düşmesi falan oluyormuş onun hakkında bilgi sahibi olan, estetik yaptıranlar yardım edebilir mi? Doktor ne kadar iyi olursa olsun burun ucu düşüyor mu, istenilen gibi olmuyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ameliyat olalı 4 buçuk ay olacak şu an çok memnunum ztn de doğal bı burun istemiştim tam istediğim gibi oldu Ankara da ramazan erkin ünlü ye oldumArkadaşlar merhaba. Ben burun estetiği olmadan önce biraz araştırdım ve bazı şeyler kafama takıldı sormak istiyorum. Öncelikle ankara da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı, ben araştırmama rağmen bulamadım. Bir de kalın ciltlerde burun ucu düşmesi falan oluyormuş onun hakkında bilgi sahibi olan, estetik yaptıranlar yardım edebilir mi? Doktor ne kadar iyi olursa olsun burun ucu düşüyor mu, istenilen gibi olmuyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Haldun kanburoğlu çok iyidirArkadaşlar merhaba. Ben burun estetiği olmadan önce biraz araştırdım ve bazı şeyler kafama takıldı sormak istiyorum. Öncelikle ankara da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı, ben araştırmama rağmen bulamadım. Bir de kalın ciltlerde burun ucu düşmesi falan oluyormuş onun hakkında bilgi sahibi olan, estetik yaptıranlar yardım edebilir mi? Doktor ne kadar iyi olursa olsun burun ucu düşüyor mu, istenilen gibi olmuyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba devlet Hastanesi'nde mi oldunuz? Kaç bin TL oldunuzBen ameliyat olalı 4 buçuk ay olacak şu an çok memnunum ztn de doğal bı burun istemiştim tam istediğim gibi oldu Ankara da ramazan erkin ünlü ye oldum
O zaman 23 500 e olmuştum şu an 40 bin tlMerhaba devlet Hastanesi'nde mi oldunuz? Kaç bin TL oldunuz
Evet devlet hastanesiMerhaba devlet Hastanesi'nde mi oldunuz? Kaç bin TL oldunuz
Merhaba sizle daha öncede konuştuk başka yerden ama bunun pek önemi olduğunu düşünmüyorum bizzat kendim Erol Bey’e olarak görmüş oldum bunu tabii siz arkadaşınızı falan anlatmıştınız bana amaOp veya doçent doktora olma bence olacaksan prof Dr a ol
Merhaba sizle daha öncede konuştuk başka yerden ama bunun pek önemi olduğunu düşünmüyorum bizzat kendim Erol Bey’e olarak görmüş oldum bunu tabii siz arkadaşınızı falan anlatmıştınız bana
Hatirladim sizi ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Siz ameliyat olmuş olabilirsiniz memnunsunuzda ama her ameliyat olan memnun kalacak diye bişey yok benceMerhaba sizle daha öncede konuştuk başka yerden ama bunun pek önemi olduğunu düşünmüyorum bizzat kendim Erol Bey’e olarak görmüş oldum bunu tabii siz arkadaşınızı falan anlatmıştınız bana ama
Söylemiştim ya o doktora tanıdığım ve arkadaşım ameliyat oldu diye mesela memnun değil yani memnun kalmamış tekrar hastaneye gitmiş burun kanatlari için doktor yeniden ameliyat yaparım ama DUZELECEGİNE GARANTİ VERMEM DEMİSMerhaba sizle daha öncede konuştuk başka yerden ama bunun pek önemi olduğunu düşünmüyorum bizzat kendim Erol Bey’e olarak görmüş oldum bunu tabii siz arkadaşınızı falan anlatmıştınız bana ama
O yüzden her ameliyat olanin burnu güzel olacak istediği gibi olacak diye bir şey yok bence bana göre de doçent ve yardımcı değil üst kademe olan profosor ve uzman bı doktora ameliyat olmak. Prof e ameliyat olmuş biri olarak soyluyorumSöylemiştim ya o doktora tanıdığım ve arkadaşım ameliyat oldu diye mesela memnun değil yani memnun kalmamış tekrar hastaneye gitmiş burun kanatlari için doktor yeniden ameliyat yaparım ama DUZELECEGİNE GARANTİ VERMEM DEMİS
Bence sizinde şu an daha çok yeni ameliyat olmuşsunuz 1 2 sene sonra burun tam halini aliyo yeni oturmus oluyo. İlk olduğu gibi mukkemel kalmiyo tabi ki ucunda düşme oluyo şişlikler iniyoMerhaba sizle daha öncede konuştuk başka yerden ama bunun pek önemi olduğunu düşünmüyorum bizzat kendim Erol Bey’e olarak görmüş oldum bunu tabii siz arkadaşınızı falan anlatmıştınız bana ama
Evet evet daha yeni ama dediğim gibi birçok hastasıyla arkadaş oldum.O yüzden memnun olduklarını da biliyorum.Prof da şöyle ne profesörler gördüm ama burnu yapamayan da çok selçukta vs. çoğu burnu kötü yapıyor bu yüzden önemli değil dedim.Bence sizinde şu an daha çok yeni ameliyat olmuşsunuz 1 2 sene sonra burun tam halini aliyo yeni oturmus oluyo. İlk olduğu gibi mukkemel kalmiyo tabi ki ucunda düşme oluyo şişlikler iniyo
Normalde herkes sonradan hayranı oluyor ama ben de çok şişlik olmadı (şişliğe neden olanda ödem zaten)o yüzden burnumpa şu an aşk yaşıyorumBence sizinde şu an daha çok yeni ameliyat olmuşsunuz 1 2 sene sonra burun tam halini aliyo yeni oturmus oluyo. İlk olduğu gibi mukkemel kalmiyo tabi ki ucunda düşme oluyo şişlikler iniyo
Ya işte ne olursa olsun doktor önemli çok iyi araştırmak gerekEvet evet daha yeni ama dediğim gibi birçok hastasıyla arkadaş oldum.O yüzden memnun olduklarını da biliyorum.Prof da şöyle ne profesörler gördüm ama burnu yapamayan da çok selçukta vs. çoğu burnu kötü yapıyor bu yüzden önemli değil dedim.
Yani tabi ki odem ztn de. yeni ameliyat olanla 1 sene 2 sene sonrasinda çok fark var benimde ameliyat olduğumda herkes gibi çok sisligim asla olmadı ağrı açıda yaşamadım ilk gün gibi kalmiyo kesinlike. Ödem az da olsa sonuçta yeni ameliyat oluyosun burnun sis oluyo.Normalde herkes sonradan hayranı oluyor ama ben de çok şişlik olmadı (şişliğe neden olanda ödem zaten)o yüzden burnumpa şu an aşk yaşıyorum