- 16 Nisan 2022
- 5
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi he1senberg
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Ankara'da burun estetiği olmayı düşünüyorum. Ozan Luay Abbas veya Talha Tanyeli ile görüşüp ameliyat olanlar bilgi vermek açısından deneyimlerini paylaşabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 4 gün önce oldum Ankara çukurambar da yeri op dr Ferhat şimşek gayet memnun kaldım tavsiye ederim çok naif nazik biri fiyatta diğer dr lara göre çok iyiMerhaba arkadaşlar, yakın zamanda Ankara'da burun estetiği olmayı düşünüyorum. Ozan Luay Abbas veya Talha Tanyeli ile görüşüp ameliyat olanlar bilgi vermek açısından deneyimlerini paylaşabilir mi?
Ne kadar ücret istiyor acaba?Ben 4 gün önce oldum Ankara çukurambar da yeri op dr Ferhat şimşek gayet memnun kaldım tavsiye ederim çok naif nazik biri fiyatta diğer dr lara göre çok iyi
Merhabalar, evet 1 ay önce Ozan beye ameliyat oldum. Sonuçtan ve doktorumdan memnunum. Henüz burnumda ödemler olmasına rağmen şuanki haliyle bile seviyorum, çevremden de güzel yorumlar alıyorum. En önemlisi ise nefes alabiliyorum artık :)Merhaba ameliyat oldunuz mu?
Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de kendisine revizyon ameliyatı olmaya karar verdim. Doktor bey her şeyi detay detay açıklayıp rehberlik etti. Çok içime sindi.Merhabalar, evet 1 ay önce Ozan beye ameliyat oldum. Sonuçtan ve doktorumdan memnunum. Henüz burnumda ödemler olmasına rağmen şuanki haliyle bile seviyorum, çevremden de güzel yorumlar alıyorum. En önemlisi ise nefes alabiliyorum artık :)
Rica ederim, benim ilk ameliyatımdı. Revizyon konusunda başarı oranının yüksek olduğu yönünde yorumlar okumuştum. Ozan bey çok ilgili gerçekten birebir takip ediyor hastalarını. Size de şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, umarım sonuçtan memnun kalırsınızCevabınız için teşekkür ederim. Ben de kendisine revizyon ameliyatı olmaya karar verdim. Doktor bey her şeyi detay detay açıklayıp rehberlik etti. Çok içime sindi.
Merhaba bende Ozan bey ile görüşeceğim bana özelden resim gönderir misiniz cok rica etsemRica ederim, benim ilk ameliyatımdı. Revizyon konusunda başarı oranının yüksek olduğu yönünde yorumlar okumuştum. Ozan bey çok ilgili gerçekten birebir takip ediyor hastalarını. Size de şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, umarım sonuçtan memnun kalırsınız
Mrb.fiyat bilgisi alabilirmiyim.ne kadara ameliyat oldunuzMerhabalar, evet 1 ay önce Ozan beye ameliyat oldum. Sonuçtan ve doktorumdan memnunum. Henüz burnumda ödemler olmasına rağmen şuanki haliyle bile seviyorum, çevremden de güzel yorumlar alıyorum. En önemlisi ise nefes alabiliyorum artık :)
Merhaba, ben 16 bine ameliyat oldum fakat güncel fiyatını bilemiyorumMrb.fiyat bilgisi alabilirmiyim.ne kadara ameliyat oldunuz
Ben 4 gün önce oldum Ankara çukurambar da yeri op dr Ferhat şimşek gayet memnun kaldım tavsiye ederim çok naif nazik biri fiyatta diğer dr lara göre çok iyb
Geçmiş olsun..sıkıntı oldumu ?doktordan memnun kaldınız mı?Ben 4 gün önce oldum Ankara çukurambar da yeri op dr Ferhat şimşek gayet memnun kaldım tavsiye ederim çok naif nazik biri fiyatta diğer dr lara göre çok iyi
Şuan nasılsıniz memnun kaldınız miBen 4 gün önce oldum Ankara çukurambar da yeri op dr Ferhat şimşek gayet memnun kaldım tavsiye ederim çok naif nazik biri fiyatta diğer dr lara göre çok iyi