Ankara Burun Estetiği Doktorları

Merhaba yorumlarınız çok bilgilendirici olmuş, ben dahil birçok kişiye gerçekten yardımı dokunmuştur eminim. Ben de özellikle orhan bey ve elvan beyi düşünüyorum. Rica etsem bana da özelden fotoğraf paylaşabilir misiniz, kardeşiniz de paylaşmak isterse orhan aydının yaptığı burnun fotoğrafını da görmek isterim instagramındaki fotoğraflar efektli olduğu için emin olamadım.

Ne kadar a oldunuz

Op. Dr. Ali Kavuzlu ya yaklaşık 16 ay önce ameliyat oldu eşim google yorumlarına kanarak araştırma yapmadan ameliyat olduk ameliyattan bir hafta sonra burnundan kemik parçaları çıkmaya başladı burnun sol ve sağ tarafı asimetri yani yamuk yapmış ameliyattan sonra nefes alma problemleri başladı ve revizyon ameliyatı için 1.5 yıl beklemek zorunda kaldık daha sonra profesörlerin kendi aralarında yeteneklerinden övgüyle bahsettiği Op. Dr. Ferruh Bingül hocayı bulduk ve revizyon ameliyatını ona olduk.
Op. Dr. Ali Kavuzlu para tuzağı sakın düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…