Ankara burun estetiği doktor ve fiyatları

Ben geçtiğimiz cumartesi günü Vedat Taş’a ameliyat oldum. Şu an için birşey söylemem erken cünkü henüz sargılarım alınmadı. Ama doktorum çok ilgili ameliyat sonrası fotoğraflarımı da şu an içi beğendim. Araştırma sürecinde Serdar Başer, Diren Çelik, Ozan Luay Abbas listemdeki doktorlardı. Ben hem ücret hem de güven açısından Vedat Bey’de karar kıldım.
merhaba ozan luayla gorustunuz mu pekı ücreti nedır

Merhabalar, zamanında internetin altını üstüne getirmis doktor doktor gezip konuşmuş birisi olarak yardımcı llmak isterim🙂 ben ankarada Selçuk ışık ve serdar Öztürk arasında kalmıştım. İkiside gata profesörü ve cok iyi doktorlar. Serdar beyi pahalı olduğu için elemiştim. Diğer pek çok doktoruda burun sırtını cok yuksek bıraktıkları için çünkü ben minicik bir burun istiyordum. Ve selcuk ışığın burdaki yorumlarına ve burdan tanıştığım arkadaşlarımın sonuçlarına güvenerek oldum ve cok memnunum herkes burnumu sorar hala. Ve ucretsiz dudak dolgusuda yapmıştı bana ne kadar teşekkür etsem azdır..
Merhaba . Bende özelden fotoğraf görebilir miyim acaba. Ayrıca nasıl görebilirim yaptığı burunları

X