Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplantınız hiç güzel degilmiş güzelde geçmemiş hepinizde şişko çıkmışsınız işte hiç yorum yapmıyacagım
çünkü çok kıskandım karın agrılarım tuttu eylülde zaten resimleri güzel çekememiş
daha ne diyeyim mıhtarla ben olmayınca olmuyo yani hepiniz çirkin çıkmışsınız işte :jeyyar: kaydirigubbakcemile2 QUOTE]
KISKANMA CANISIM,SİZLER BİZİMLEYDİNİZ ÇÜNKÜ KALPLERİMİZDEYDİNİZ KULAKLARINIZI ÇINLATTIK DURDUK,YÜREĞİMİZDEN SEVGİ GÖNLÜMÜZDEN HUZUR MUTLULUK EVLERİMİZDEN SAĞLIK,kaydirigubbakcemile5hihoyyytkaydirigubbakcemile3Şeniz:sm_cool::teytey::dance:a.s.BEREKET EKSİK OLMASIN.YENİ YILDA DİLEKLERİMİZ GERÇEK OLSUN
mrb ablalarım =) ne gzl toplanmışsınız yaa!! ilk fotodaki yeşilli ablam kim ayşe teyzeme benzettim =))
İmzalarımız geri gelmiş:teytey::dance:Yeni yıl sürprizi mi?hihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.
merhabalar
bidahaki buluşmanıza bende gelebılırmıyım yeni sayılırım yenı yenı keşfediyorum..
fotoğraflarınız harıka..
MERHABALAR CANLARIM BENİM :1hug:,
RESİMLERE BAKMAYA ANCAK FIRSAT BULABİLDİM VALLA KUSURA BAKMAYIN :asigim:
HEPİNİZİ OKADAR ÇOK ÖZLEDİMKİİ ANLATAMAM :asigim: AZ KALDI BİR HAFTA SONRA ARANIZDAYIM İNŞALLAH, OFİSİ YERLEŞTİRDİK ÇOK ŞÜKÜR, UFAK TEFEK İŞLERİ KALDI ONLARIDA HALLETTİKMİİİİİİ :lepi: KİM TUTAR BENİİ KK DAYIM VALLAHİkaydirigubbakcemile5 GERÇİ BENİM YOKLUĞUMDA İSMİ LAZIM DEĞİL O KENDİNİ BİLİR BİRİSİ GENDÜSÜNÜ MIKTAR NEYİM İLAN ETMİŞ EMMEEE HADİ NEYSEEEE DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK KIZLAR :asigim:
CADI HANIMCIM EMEKLİ OLMADIM BEN KK DAN, EMEKLİ OLUPDA MEYDANI SANAMI BIRAKACAM SANDIN KIS :jeyyar:
EYLÜLÜM ŞİPŞAKIM BAK BEN YOKUM DİYE KİMSELER SENİN RESMİNİ ÇEKMEMİŞ AŞKIM, NEYSE ÜZÜLME BEN GELİNCE BOL BOL ÇEKERİM SENİ,
HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM CANLARIM BENİMa.s.[/QUO
ah şekerli kadayifim çok özlemişim seni dön artıkın senağlamasenağlamaresim çekmekten resim çekinmeyi unutmuşum o gün birde havamda değildim ışık çok rahatsız ettii dedim bu resimler hiç güzel çıkmaz diye ama noel annmiz adı lazım değil orda kırmızılı bir noel anne varya (dağ çiçeği fotağrafları kurtarmış kıurmızılı kırmızılı pek yakışmış