Ankara Bilkent şehir hastanesi aşılama ve tüp bebek bu ay aşılama yapıcam bu hastanede tedavi gören var mı

Ben aslında dış gebelikten 6 ay sonra hsg çektirdim özelde sağ tüp yok zaten sol tüp açık dediler ama şimdi başladığım süre içinde 1 yılı geçtiği için tekrar istetebilirler. Ben o hocaya bir muayene olmuştum gerçekten iyi bir doktor tavsiye ederim önce bir şehir hastanesinde bir denemek istedim aslında en azından bir aşılama olabilir.

Benim sağ tüp alındı sol tüpte açık dendi ama 1 yıl geçt film çekineli bir kez daha isteyebilirler şehir hastanesinde çektirmekten çekiniyorum açıkçası özel olabilir benim de. Sevtap HAMDEMİR muayene olmuştum o dönemde tercih edilebilecek bir doktor. Sadece şehir hastanesi ile süreci başlatıp en azından bir aşılama denemek istiyorum. Verdikleri listede birtek hsg kaldı

Bende aynı senin gibi yaptım 1 aşılama yaptım şimdi sevtap hocaya geçeceğim birkaç ay daha olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…