- 8 Mart 2023
- 1.134
- 116
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bende yarın gideceğim bilkent şehir hastanesine Aşılama için şeyi merak ettim iğne oluyosunuz ya kilo aldırıyo mu bu süreçte kilo aldınız mı benim biraz kilom var daBende bekliyorum 2.aşılama olucak benimde sonucunu bekliyorum
Merhaba, benim sol tüpüm hsgde kapalı çıktı. Ama hsgye hiç dayanamadım. Dpktor o kadar sert yaptı ki daha başında istemiyorum dedim ve tolere edemiyor diye o da bıraktı. Şimdi işte doktor da adetin ikinci günü gel dedi aşılama için ama ne yapacaklar söylemedi devamını oradan öğrenirsiniz dedi. Devamında ne olacak biliyor musunuz sizEvet hemen sonuç çıkıyor doktor bakıyor
Sizin hiç çevrenizde bir tüpü kapalı olup ikizi olan oldu mu? Ben ikiz çok istiyordum çünküMerhaba, benim sol tüpüm hsgde kapalı çıktı. Ama hsgye hiç dayanamadım. Dpktor o kadar sert yaptı ki daha başında istemiyorum dedim ve tolere edemiyor diye o da bıraktı. Şimdi işte doktor da adetin ikinci günü gel dedi aşılama için ama ne yapacaklar söylemedi devamını oradan öğrenirsiniz dedi. Devamında ne olacak biliyor musunuz siz
Geçmiş olsun tüpünüz kapalı olduğu içinde acı hissetmiş olmalısınız ama en yakın arkadaşımın da sol tüpü kapalı çıktı hsg de 2 ay sonra gebe kaldı hsg öncesi çok fazla tedavi görmüştü olumsuz sonuçlanmıştı. Aşılama için gittiğiniz de ilaç verilip yumurta takibi yapılacak ardından igne sonrası aşılamaMerhaba, benim sol tüpüm hsgde kapalı çıktı. Ama hsgye hiç dayanamadım. Dpktor o kadar sert yaptı ki daha başında istemiyorum dedim ve tolere edemiyor diye o da bıraktı. Şimdi işte doktor da adetin ikinci günü gel dedi aşılama için ama ne yapacaklar söylemedi devamını oradan öğrenirsiniz dedi. Devamında ne olacak biliyor musunuz siz
İnşaallah nasip olur tabiki tek tüplede şansınız oluyorSizin hiç çevrenizde bir tüpü kapalı olup ikizi olan oldu mu? Ben ikiz çok istiyordum çünkü
Hadi inşallah diyelim ama böyle bir acı yanma yok. Kaç saat geçti halen daha yanıyor. Sizin de inşallah gönlünüzce olur. Tutarsa güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşaallah nasip olur tabiki tek tüplede şansınız oluyor
Merhaba bende oraya gidiyorum tam tersi yumurta takibini uzman doktor yapıyor aşılamayı asistanlar yapıyor ve gelişigüzel yapıyorlar hiç memnun değilim 2 kez aşılama yaptırdım 2 side tutmadı 3 e başka hastaneye gidecem.Aşılamayı da mi asistan yapıyor?
İlk aşılamam olumsuz ikincisi için ilaca başladımYarın aşılama için gidicem tedaviye devam eden var mı
Bende ilk aşılamamı orada oldum 14 günü beklemedeyim halen dahaYarın aşılama için gidicem tedaviye devam eden var mı
Sonucunuz nedir tuttu muBende ilk aşılamamı orada oldum 14 günü beklemedeyim halen daha
Maalesef. Hemorajik kiste de dönüştü. 1 ay bekledim. Sonrasında hevesim kalmadı bu ay da gitmedim. Bilmiyorum napacağımSonucunuz nedir tuttu mu
Sizin tuttu muSonucunuz nedir tuttu mu