Bende bu hafta adet olmayı bekliyorum aşılama yapacam ordaAnkara Bilkent şehir hastanesi aşılama ve tüp bebek bu ay aşılama yapıcam bu hastanede tedavi gören var mı
Bende bekliyorum 2.aşılama olucak benimde sonucunu bekliyorumBende bu hafta adet olmayı bekliyorum aşılama yapacam orda
Ne zaman adet tarihiniz ?Bende bekliyorum 2.aşılama olucak benimde sonucunu bekliyorum
Beklediğim tarih 22-23 temmuz adetin 1.veya 2.gün gel denildiNe zaman adet tarihiniz ?
Pcos mu var sizde?Beklediğim tarih 22-23 Haziran adetin 1.veya 2.gün gel denildi
YokPcos mu var sizde?
Sizin ilk mi olucak aşılamaPcos mu var sizde?
Evet aşılama ve tedavi olarak da ilk olacak benimSizin ilk mi olucak aşılama
Hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar aşılama yaparız tutmasa tüp bebeğe başlarız denildiBende pcos var sizin sorununuz ne ?
İlk aşılamayıda mı orda yaptınız?Hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar aşılama yaparız tutmasa tüp bebeğe başlarız denildi
Evetİlk aşılamayıda mı orda yaptınız?
Memnun musunuz ordan doktorları nasıl?
Aşılamayı da mi asistan yapıyor?Daha hiç doktoru görmedim hep asistanları bakıyor hep
Onu doktor yapıyorAşılamayı da mi asistan yapıyor?
Anladım teşekkürler bilgi içinOnu doktor yapıyor
Eczaneye sorsaydınSelam benim adetimin 2. Günü bugün Bilkente gittim kan verdim klomen başladı bugün ancak unuttum sormayı ne zaman başlayacağımı ve kaç tane içecegimi bilmiyorum reçeteye göre mi baksam