• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankara batıkentte oturuyorum.evimde çocuk bakmayı düşünüyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Nurefza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
44
13
88
merhaba.ben yozgatta öğretmenim annem adına yazıyorum.ankara batıkent civarında kendi evinde çocuk bakmak istiyor annem.3 çocuk büyütmüş,daha öncede evinde çocuk bakmış biridir annem.ilgilenen varsa iletişime geçebilirim...

Son düzenleme:
merhaba,
15 aylık oğluma bakıcı arıyorum. bende batıkentte oturuyorum ancak çocuğuma evimde bakılmasını istiyorum. Sizin için uygunsa görüşmek isterim.

anlıyorum sizi.şu an ben de bebek bekliyorum bebeğin evinden ayrılmaması taraftarıyım ben de.ancak annem başka eve gitmeyi düşünmüyor. isterseniz yine de özelden bir görüşelim belki aynı sitede bile olabilirsiniz.

anlıyorum sizi.şu an ben de bebek bekliyorum bebeğin evinden ayrılmaması taraftarıyım ben de.ancak annem başka eve gitmeyi düşünmüyor. isterseniz yine de özelden bir görüşelim belki aynı sitede bile olabilirsiniz.

Merhaba, ben batıkent kardelen pera sitesindeyim. Eve vermeyi kesinlikle düşünmüyorum. eminim sizde anlıyorsunuzdur bunu. anneniz için uygunsa görüşmek isterim. özel mesaj gönderemiyorum malesef.

annemle görüştüm maalesef olumsuz. zaten mesafede az sayılmaz 06 da oturyr çünkü. inşallah uygun birini bulursunuz. iyi akşamlar.

Back