Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankara batıkent mesa

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
iki küçük kızıma evimde yarım gün temmuz ayına kadar bakacak yemek ve temizlik konusunda yardım edebilecek yardımcı arıyorum.Bakım sürecinde bende evde olacagım.bebekten gercekten anlayan oyun aktiviteleri hakkında bilgisi olanlar ilgilenirse sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba ben ev temizligine gündelik gidiyorum boş iki günüm var. Kendim için olmaz sanırım siz hergün yarım istiyorsunuz ücret ne düşünüyorsunuz soran olursa sölerim ? Bakıcı tanıdıklarım var ama ev işi yapamayız diyolar.

ilginiz için tesekkür ederim ev işinden kastım sadece bebegım uyurken yemek yapması ve mutfakta varsa bulasık makınesine yerlestirmesi ayrı bir oda temizliği falan istemiyorum.uzmanlık sınavlarına hazırlanıyorum şimdiki bakıcımız daimi bir işe girecegi için yeni bir yardımcı arıyoruz ücret konusunda 9-6 yada 9-3 arası olmması halınde degişecek karsı tarafında istegi dikkate alınarak...

ilginiz için tesekkür ederim ev işinden kastım sadece bebegım uyurken yemek yapması ve mutfakta varsa bulasık makınesine yerlestirmesi ayrı bir oda temizliği falan istemiyorum.uzmanlık sınavlarına hazırlanıyorum şimdiki bakıcımız daimi bir işe girecegi için yeni bir yardımcı arıyoruz ücret konusunda 9-6 yada 9-3 arası olmması halınde degişecek karsı tarafında istegi dikkate alınarak...

iş arayan tanıdıklarıma söylerim olumlu cvp veren olursa size cvp yazarım inşallah gönlünüze göre biri çıkar efendim.

Back