Ben de gogsen beyin hastasiyim. Yedaviye ne zaman basladiniz sorun neydi?Merh kizlar bende baskent hast. Gogsen beye gidiyorum, cok memnunum.
Göğsen Beyden ben de memnunum. Tedavim 15 ekimde basladi. Yumurtalarimin gelismesini bekliyoriz. Insallah sorun cikmazsa haftaya transferim olacak.Canim merh diger forumlarda gorusmustuk naptin
Ben de gogsen beyin hastasiyim. Yedaviye ne zaman basladiniz sorun neydi?[/QUOT
Merhaba halgan sorunum kistten amilat oldum fsh degerim cok degisken bende yarin kan vercem duruma gore basliyacagiz senin sorun ne.
Benim tüplerim tıkalı. Gecen carsambadan beri gonal f kullanıyorum. Yarın yine kontrolum var. Yumurtalarin durumuna gore toplama gunune karar verilir sanırım. Bilemiyorum tam. Göğşen beyden memnun musun peki?
Hayır bir yıllık evliyim. Doktor da duruma sasirdi zaten. Sıkıntımız bu. Bir de ileri hareketli sperm sayımız cok iyi degil. Bu yuzden oncelikli olarak ameliyati degil tup bebeği seçtik. Belki sinra ameliyat da olurum.Halgan merh. Sadece tuplerin tikali demi.
Iki tupunde mi daha once kurtaj oldun mu genellikle rahmineden ameliyat olanlarda kurtajda oluyor diye biliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun.
Bende hocaya bu siteden tavsiye uzerine gittim.
2 kez gorustuk iyi bi insan, aciklamada yapiyor, gidenlerde mrmnun.
Fsh degerimi dusurdum 19 dan 7 ye dustu.
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bu duyguları bizde yaşarız. Bana yardımcı olursan çok sevinirim. Hacettepe de yapılan tedavin ne kadara mal olmuştu. Hulusi hocayı çok duyuyoruz ona gitmek de istiyorum ama ücreti çok önemli bizim için ne kadar odedinizdaha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.
Gogsen hoca kesinlikleeee evettt
Gözün aydın canım. En doğru kararı verdiğine süreç içide daha da emin olacaksın. Güzel haberlerini alırız inşallah senin de.Evet Gogsen hocayla basladik!! Iyi karar vermisim diyorum.. Simdi vitrifikasyonla embriyo donduruluyormu burada diye bakiyorum! Bilen varsa yazarsa sevinirim! Aradim simdi ama kapanmislardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?