Adige canım merhaba ben 2. Tedavime başladım haftaya opu olacağım. Senin ikincide kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Ve ilki kacinci gündüİnşallah bebeğini kucağına alırsın en güzel vakitte.
Bende tedavi ile 2. Tüp bebekte hamile kaldim
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım.Adige canım merhaba ben 2. Tedavime başladım haftaya opu olacağım. Senin ikincide kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Ve ilki kacinci gündü
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım.
benim de 2. tedavimde hamilelik elde edebildim. inşallah sen de bu kez bebeğine hamile kalırsın sağlıkla.
benim 1. de de 2. dede 3. güm embriyosu transfer edilmişti. anladığım kadarıyla başkent hastanesi 5. günü beklemiyor. herşey yolundaysa 3. gün transfer ediliyor.
ama sıkıntı olabileceği düşünülüyorsa 2. günde transfer edilebilme durumu olabiliyır.
mahremiyetten kasıt canım. yani seni rahatsız edici şekilde muayene etmiyor sadece işini yapıyor. rahatsızlık duymadım. yoğun bir doktor. her zaman senle güllük gülistanlik süper ilgilenmesini bekleme. ama vakti olduğunda mutlaka her soruna cevap verir ve kendini iyi hissettirir. zaten kapının önü hasta dolu. her iki doktorda gayet yoğun. göğşem beyin hastası da her gecen gun artıyor. rahat ol ve doktora güven olur inşallahSizlerde göğsen hoca da tedavi görüyorsunz sanirm sizce doğru kısimı mahremiyete önem veriyor mu tetkikleri nası psikolojik Olarak destek oluyor mu çok soru sordum galiba :)
ben 2017 haziranda ilk tup bebek denmesini göğşen beyde yaptım negatif sonuç aldım.Çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun insallah dediğiniz gibi olur. Peki sizin kaçıncı deneme suan orda mi tedavi görüyorsunuz
Allah kucağına almayi nasip etsin insallah :)ben 2017 haziranda ilk tup bebek denmesini göğşen beyde yaptım negatif sonuç aldım.
2. denemeyi 2017 eylül ayında yaptım o tuttu. şu an gebeyim. inşallah sağlıkla böyle devam eder.
sebepsiz infetiliteydi bizimkisi.
3.5 yıllık evliydim.
allah isteyen herkese versinnAllah kucağına almayi nasip etsin insallah :)
canım merhaba ben de göğşen beyin hastasıyım 1 sene olucak nisan ayında.aşılamalarım tutmadı tüp bebeğe geçmek istiyorum inşallah.tüp bebekten önceki süreç nedir farklı tetkikler oluyor mu, direk uygulamaya geçiliyor mu? iki embriyon da tuttu mu?benim 2. aşılamamda her şey yolundaydı 3. gün kanamam başladı hatta şuanda devam ediyo yarın 1 hafta olcak.rahim duvarım incelmiş kanamadan dolayı.tüp bebekte de aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.allah isteyen herkese versinn
kaç yıllık evlisin canım? aşılamayı doktor mu önerdi? yaşın kaç? sorun nedir? bunlar tedavi için önemli sorular.canım merhaba ben de göğşen beyin hastasıyım 1 sene olucak nisan ayında.aşılamalarım tutmadı tüp bebeğe geçmek istiyorum inşallah.tüp bebekten önceki süreç nedir farklı tetkikler oluyor mu, direk uygulamaya geçiliyor mu? iki embriyon da tuttu mu?benim 2. aşılamamda her şey yolundaydı 3. gün kanamam başladı hatta şuanda devam ediyo yarın 1 hafta olcak.rahim duvarım incelmiş kanamadan dolayı.tüp bebekte de aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.
Igneler derken kac kere vuruldunuz rapor cikartiyorlrmi sart aramadanMerhaba,geçen hafta çarşamba aşılamam oldu 660 lira iğneler hariç aşılama ücreti iğneler için rapor çıkıyor 130 lira kadar onlara ödemiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?