- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 158
- 32
Fiyatlar diğer yerlere göre de uygun herhalde forumdakiler hep öyle yazmış . Sağlıklıda kucağınıza almak nasip olsun inşallah . Hepimizin de öyle olsun diyeyim . Bize de aşılama diyecek diye tahmin ediyorum ama bakalımMerhaba,geçen hafta çarşamba aşılamam oldu 660 lira iğneler hariç aşılama ücreti iğneler için rapor çıkıyor 130 lira kadar onlara ödemiştik.
Canım mrhbb,hayırlı olur inşallah sonucun. Evet fiyatlar uygun bencede,biz de merkezden memnunuz herkes işini layıkıyla yapıyor. Biz iki aşılama yaptırdık şimdi tüp bebek aşamasındayız. Diger sartlarda uydugu icin bize tüp bebek raporu cıktı iki asilamadan sonra. Sormak istediğin bisey olursa eğer fikrim varsa cvp yazarım seve seve. Allahım yar ve yardımcımız olsun.Fiyatlar diğer yerlere göre de uygun herhalde forumdakiler hep öyle yazmış . Sağlıklıda kucağınıza almak nasip olsun inşallah . Hepimizin de öyle olsun diyeyim . Bize de aşılama diyecek diye tahmin ediyorum ama bakalım
Canım mrhbb,hayırlı olur inşallah sonucun. Evet fiyatlar uygun bencede,biz de merkezden memnunuz herkes işini layıkıyla yapıyor. Biz iki aşılama yaptırdık şimdi tüp bebek aşamasındayız. Diger sartlarda uydugu icin bize tüp bebek raporu cıktı iki asilamadan sonra. Sormak istediğin bisey olursa eğer fikrim varsa cvp yazarım seve seve. Allahım yar ve yardımcımız olsun.
Evet canım hiç bilmediğimiz bir süreç. Insan sürekli biseyler öğrenmek istiyor. Bizim durumumuz. Zübeyde hanımda iki defa klomen aşılama yaptırdık olmadı. Daha sonra eşimde varikosal sınra ameliyat bekleme süreci. Sonrada Göğşen hocada başladık. Aşılama çok zor bir süreç değil inan. Bir ya da iki yumurta yeriyor bildiğim kadarıyla. Ignelerle yumurtaların büyüyor sen bu arada iki üç günde kontrole gidiyorsun . Zaten ne zaman gideceğini hemşire hanım söylüyor. Aşılama can yakmayan bi işlem zaten. Tup bebek aşaması biraz yordu beni açıkçası. Az önce aradılar 12 yumurtamdan sadece 6 tanesi işleme alınmış ve 4ü döllenmiş. Biraz moralim bozuldu onların durumu nasıl olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun . İlk defa yaşadığımız bir süreç daha önce başından geçenlerin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmayı çok isterim . Belki uzun belki kısa sürecek belki olacak belki olmayacak ama insan bir destek arıyor kendine eşinden başka . Ben arıyorum açıkçası . Yarın ne diyecek acaba heyecanlıyım şimdiden
Ayrıca canım tedaviye baslamdan önce kilo ver demişti doktorum yeşil yapraklı sebzeler ama tabi zayıfsan problem yokÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun . İlk defa yaşadığımız bir süreç daha önce başından geçenlerin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmayı çok isterim . Belki uzun belki kısa sürecek belki olacak belki olmayacak ama insan bir destek arıyor kendine eşinden başka . Ben arıyorum açıkçası . Yarın ne diyecek acaba heyecanlıyım şimdiden
Bana da birkaç kilo versen iyi olur dedi yavaş yavaş veriyorum . sigara içiyordum bırakmak zorundasın deri o günden beri içmiyorum ama hala canım istiyor . İnşallah her şey iyidir tatile gitmek istiyoruz üzgün gitmek istememAyrıca canım tedaviye baslamdan önce kilo ver demişti doktorum yeşil yapraklı sebzeler ama tabi zayıfsan problem yok
Hem sağlığın hem tedavin içme içmezsen tabiiki iyi olur canım. Tedaviden önce tatile gitmek çok mantıklı. Çünkü kolay bir süreç değil. Insallah sonuclariniz çok iyi gelir canım. Benim de perşembe transferim var. Dua edersen sevinirim :))Bana da birkaç kilo versen iyi olur dedi yavaş yavaş veriyorum . sigara içiyordum bırakmak zorundasın deri o günden beri içmiyorum ama hala canım istiyor . İnşallah her şey iyidir tatile gitmek istiyoruz üzgün gitmek istemem
4 yumurtanın döllenmesi gayet iyi bi sayı değil mi bence moralini bozmana hiç gerek yok doktor da demişti bu bi süreç öyle hemen 1-2 ayda hamile kalırım diye düşünmeyin demişti . Neler okudum forumlarda amh si 0.01 olan hamile kalanlar olmuş . Eşimde de aglütinasyon mu ne o pozitif çıkmış bi kaç değeri daha düşüktü . Bakalım ne diyecek yarın gideceğizEvet canım hiç bilmediğimiz bir süreç. Insan sürekli biseyler öğrenmek istiyor. Bizim durumumuz. Zübeyde hanımda iki defa klomen aşılama yaptırdık olmadı. Daha sonra eşimde varikosal sınra ameliyat bekleme süreci. Sonrada Göğşen hocada başladık. Aşılama çok zor bir süreç değil inan. Bir ya da iki yumurta yeriyor bildiğim kadarıyla. Ignelerle yumurtaların büyüyor sen bu arada iki üç günde kontrole gidiyorsun . Zaten ne zaman gideceğini hemşire hanım söylüyor. Aşılama can yakmayan bi işlem zaten. Tup bebek aşaması biraz yordu beni açıkçası. Az önce aradılar 12 yumurtamdan sadece 6 tanesi işleme alınmış ve 4ü döllenmiş. Biraz moralim bozuldu onların durumu nasıl olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.
Ayyy çok heyecanlı değil mi ya transfer kelimesi bile mutlu ediyor insanı tabi ki dua ederim canım benim içini ferah tut Önce Allah’a sonra doktorumuza emanetsin . Allah’ın izniyle olur inşallah bi yumoşunHem sağlığın hem tedavin içme içmezsen tabiiki iyi olur canım. Tedaviden önce tatile gitmek çok mantıklı. Çünkü kolay bir süreç değil. Insallah sonuclariniz çok iyi gelir canım. Benim de perşembe transferim var. Dua edersen sevinirim :))
Bilmiyorum telefonda öyle 12,6, sonra 4 e düşünce çok moralim bozuldu kendimi tutamadım ağlayıp duruyorum. Onlarda yaşamasa ya diye içim içimi yiyiyor. Eşinde pozitif çıkan şeyi duymadım hiç canım neymiş baktın mı? Senin değerlerin nasıl peki sizin yaşınız küçükmüş şansın daha yüksek ben 32 deyim çok geç kaldık ama napalimAyyy çok heyecanlı değil mi ya transfer kelimesi bile mutlu ediyor insanı tabi ki dua ederim canım benim içini ferah tut Önce Allah’a sonra doktorumuza emanetsin . Allah’ın izniyle olur inşallah bi yumoşun
Bence hiiiiç canını sıkma bir tane sağlıklı yumurta ve sperm bütün işi halleder. Sağlıklı olsun az olsun bilemiyosun işte şans işi daha çok yumurta şansı arttırıyor diye düşünüyoruz ama moral ve stres çok önemli kendini üzme . Eşimde de spermler yapışık şekilde geliyormuş o da hamilelik şansını azaltıyormuş öyle yazıyordu . Bi tek hsg den çıktığımda doktor tüplerin açık demişti bir de yumurtalıkların düzgün çalışıyor demişti geri kalan kan ve hormon sonuçlarını doktora göstereceğiz baktıkça kafamda kuruyorum geceleri uyuyamıyorum . Ayrıca senin de geç kaldığını düşünmüyorum canım benim bence normal bir yaş günümüz şartları için ben acele ediyorum sadece tez canlıyım :)Bilmiyorum telefonda öyle 12,6, sonra 4 e düşünce çok moralim bozuldu kendimi tutamadım ağlayıp duruyorum. Onlarda yaşamasa ya diye içim içimi yiyiyor. Eşinde pozitif çıkan şeyi duymadım hiç canım neymiş baktın mı? Senin değerlerin nasıl peki sizin yaşınız küçükmüş şansın daha yüksek ben 32 deyim çok geç kaldık ama napalim
Evet canım çok haklısın ama insan tutamıyor kendini. O kadar emek. Sen de çok kafanı karıştırma tüplerin acıkmış ohh sonuçlarında ıyidir eminim. Zaten eşinden en iyilerini yıkayıp seçiyorlar. Sabırla birlikte olur insallah hepimizin.Bence hiiiiç canını sıkma bir tane sağlıklı yumurta ve sperm bütün işi halleder. Sağlıklı olsun az olsun bilemiyosun işte şans işi daha çok yumurta şansı arttırıyor diye düşünüyoruz ama moral ve stres çok önemli kendini üzme . Eşimde de spermler yapışık şekilde geliyormuş o da hamilelik şansını azaltıyormuş öyle yazıyordu . Bi tek hsg den çıktığımda doktor tüplerin açık demişti bir de yumurtalıkların düzgün çalışıyor demişti geri kalan kan ve hormon sonuçlarını doktora göstereceğiz baktıkça kafamda kuruyorum geceleri uyuyamıyorum . Ayrıca senin de geç kaldığını düşünmüyorum canım benim bence normal bir yaş günümüz şartları için ben acele ediyorum sadece tez canlıyım :)
Amin inşallah yarın kontrolden sonra yazacağım sen de yaz mutlaka dualarım seninle Allah yardımcımız olsun :)Evet canım çok haklısın ama insan tutamıyor kendini. O kadar emek. Sen de çok kafanı karıştırma tüplerin acıkmış ohh sonuçlarında ıyidir eminim. Zaten eşinden en iyilerini yıkayıp seçiyorlar. Sabırla birlikte olur insallah hepimizin.
Tamam canım güzel haberlerle dönersin inşallah. Ben de yazacağım perşembe.Amin inşallah yarın kontrolden sonra yazacağım sen de yaz mutlaka dualarım seninle Allah yardımcımız olsun :)
Bugün gittim canım doktora hsg görüntülerimde polip çıktı salı günü alacakmış korkmuyorum doktoruma güveniyorum ama kendi ailem moralimi çok bozdu . Başka doktora görün hemen ameliyat olma falan diye .Tamam canım güzel haberlerle dönersin inşallah. Ben de yazacağım perşembe.
Canım bilmiyorum ama doktorumuza ben de güveniyorum ama istersen başkasına da bi görünürsün. Diğer sonuçların nasıl normalmiymis hormonlar falan aşılama mı dediBugün gittim canım doktora hsg görüntülerimde polip çıktı salı günü alacakmış korkmuyorum doktoruma güveniyorum ama kendi ailem moralimi çok bozdu . Başka doktora görün hemen ameliyat olma falan diye .
Ben de güveniyorum ya başka doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum diğer bütün sonuçlarımız normal çıktı eşimin de öyle polip ten başka bir sorun yokmuş . Onu aldıktan sonra 3 ay sizi serbest bırakıcam bu süre içinde doğal gebelik olmazsa aşı yaparız dedi.Canım bilmiyorum ama doktorumuza ben de güveniyorum ama istersen başkasına da bi görünürsün. Diğer sonuçların nasıl normalmiymis hormonlar falan aşılama mı dedi
Alındıktan sonra 3 ay içinde hamiş olurum inşallah . Yarın da senin güzel haberlerini bekliyorum canım benim kendini hiç sıkma olumlu düşün rahat ol Allah’ın izniyle olur inşallah :)Ayy ne güzel maşallah bütün sonuçların temiz işte. Zaten Prof bi doktorumuz var. İcimiz rahat. Belki polip alındıktan sonra doğal yoldan olur. Çok duyuyoruz öyle. Ne güzel bu gece rahat rahat uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?