• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Başkent Üni. Hakkında Acil Yardımınıza ihtiyacım var...

aksu81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.259
18
158
Eskişehir
Arkadaşlar yarın adetimin 3. günü, Ankara Zübeyde Hanım'a gidip ilk aşılamam için gerekli tahlil ve kontrolleri yaptıracaktım, aslında bu zamana kadar yumurta takibi vs için hep doktorumun özel muayenesine gittim, sırf takibe 220 TL verdim (sadece 2 defa ultrasona aldı hem de) açıkçası aşılama için çok fazla şansımda olmadığını düşünerek bir sürü para vermeyim diyorum, özelde yaklaşık 1000 TL'yi buluyor. devlet hastanelerinde olumlu sonuçları alanları duyunca iyice öyle düşünmeye başladım... şimdi asıl kafama takılan ise BAŞKENT Üni'ini formda çok duyuyorum sanki, orda aşılama yaptırsam diyorum hem ne kadara mal oluyor, hem de ileride tüp bebek gerekirse rapor çıkartmak için şu devlette 3 aşılama vs olması gerekiyor deniliyor ya başkentte olunca da rapor çıkartılabilir mi?
bide hep Hulusi Bey'den bahsedilmiş ama Göğşen Önalana tedavi olan var mı en iyi hekim önerisinde baya olumlu yorum almış...yarın için Zübeyde Hanım yerine oraya gitsem randevusuz acaba tahlil ultrason vs yaptırabilir miyim ki?
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun... lütfen fikri olan arkadaşlar okuyup geçmeyin, beni bilgilendirin çok kafam karıştı... ( Buarada sorunumuz: bende çikolata kisti eşim de sperm sayı ve hareket normalin biraz altında)

Back