ANKARA BAŞKENT HULUSİ ZEYNELOĞLU

Eklentiler

• Screenshot_20210512_005238.jpg
    Screenshot_20210512_005238.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 62
Bu test 3 negatıf tup denemesınden sonra veya kalıtelı embrıyoya ragmen tutunma olmadıysa yapılıyormuş, benım blast 5aalar tutmayınca istedi..katıl hucreler olayını duymussundur belkı, babadan gelen hucreyı yabancı madde olarak gorup öldürüyorlar..
Tüp bebek 9200 İlaclar 3bın cıvarı tutuyor muayene ucretı vıtamın vs toplamda 15bını buluyor.
Merhaba,

Belirttiğiniz 9200 TL devlet desteği almış hali mi acaba? Bir de vitamin dışındaki ilaçlar için devlet desteği alınıyor mu ? Bilginiz var mı?

Merhaba,

Belirttiğiniz 9200 TL devlet desteği almış hali mi acaba? Bir de vitamin dışındaki ilaçlar için devlet desteği alınıyor mu ? Bilginiz var mı?
Rapor sadece ilacın yarısını karsılıyor, her ilacı da karsılamıyor maalesef, 9200 hastaneye odeme yaptım sadece.. Eczanenin bana ıade ettıgı 1300 lira cıvarıydı..

Çok sağolun aldım randevuyu
Muayene ücreti 600 tl dediler
Evet İlk muayenede oyle oluyor, sonrakı 3 ay ıcınde gıttıgınzde 158 TL oduyorsunuz..hatta asılamada sadece 600 ödersiniz bidaha ödemezsiniz, 10 gün içinde gittiklerinize muayene ücreti cıkmıyor

Ben öğleden sonra aradım ama açan olmadı sanırım mesai bitmişti. Pazartesi ararım artık

Başka giden arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa seviniriz

Bende Hulusi hocaya geçen ay gittim Instagramda hikayemi, sürecimi anlattım. Kullanıcı adım:
Ordan yazdım okursanız eğer 😊 iyi ki gitmişim diyorum bende bu arada şehir dışından gidiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Hulusi hocaya geçen ay gittim Instagramda hikayemi, sürecimi anlattım. Kullanıcı adım:
Ordan yazdım okursanız eğer 😊 iyi ki gitmişim diyorum bende bu arada şehir dışından gidiyorum
Merhaba canım hesabına baktım da henüz sonuç alamadın değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet İlk muayenede oyle oluyor, sonrakı 3 ay ıcınde gıttıgınzde 158 TL oduyorsunuz..hatta asılamada sadece 600 ödersiniz bidaha ödemezsiniz, 10 gün içinde gittiklerinize muayene ücreti cıkmıyor
Aa öyle mi peki ben o zaman adet tarihinine yakın alırsam randevuyu daha mantklı olur o halde çünkü benm şu an yeni bitti adetim
Randevumde cuma günü

Son düzenleme:
Aa öyle mi peki ben o zaman adet tarihinine yakın alırsam randevuyu daha mantklı olur o halde çünkü benm şu an yeni bitti adetim
Randevumde cuma günü
Aynen ön görüşme için oyle yapın yani adete yakın veya 21. Gün gidin progesterona falan bakar belkı..

X