Canım ben bir çok şey yaşadım böylesine pes etmedim yıpranmadim, hikayem Endometriosis ve kısırlığın baş sebebi ona rağmen pes etmedim, birinci
tüp Bebek te Taze transfer olacakken progesteron hormonu yüzünden iptal edildi üç ay bekledim iki embriyo dan biri çözüldü ve o da tutmadı, haziranda operatif histeroskopi, Eylül'de ofis histeroskopi, Ekim'de birinci Toplama, Aralık'ta ikincisi toplanırken kist oluştu kanser markerlerjli yüksek çıktı doğum kontrol hapı verildi transfer iptal edildi, laparoskopi kararı verildi , iki ay daha dkh kullandık ve bu ay ameliyattan vazgeçildi iki ay geçici menopoz iğnesi yapılacak ve 11 ay sonra inşallah yine aksilik çıkmazsa transfer olucam Mayıs ta

dicegim şu asla pes etme herşey olabiliyor bu tüp Bebek sürecinde biz neler yaşıyorrz herkes neler yaşıyorr ben ne hormonlar aldım ne ohss ler geçirdim serumlar falan o yüzden güçlü ol ki stres yapma bu da rahmini vücudunu hormonlarını etkilemesin, silkelen kendine de ben bunu başaricam kendine inanırsan başarırsın