Aaa çok şaşırdım ilk defa duydumKızlar Merhaba,
Benim bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. Yarından itibaren redbull içmem söylendi. Sebebini biliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok şaşırdım ilk defa duydumKızlar Merhaba,
Benim bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. Yarından itibaren redbull içmem söylendi. Sebebini biliyor musunuz?
Ben de şaşırdım ama öyle söylediler.Aaa çok şaşırdım ilk defa duydum
Evet antibiyotik ile birlikte bende kullandım daha hızlı etki etsin diye , 10 yumurtadan fazla olduğunda ohss olmamak için veriliyor serum verdi miKızlar Merhaba,
Evet serum verdi birde redbulldan sonra kullanmam için dört günlük bir ilaç verdi.Evet antibiyotik ile birlikte bende kullandım daha hızlı etki etsin diye , 10 yumurtadan fazla olduğunda ohss olmamak için veriliyor serum verdi mi
Evet aynen bana da öyle verdi ben antibiyotik diye biliyorum o verdiği ilacı, ayrıca cetrotide vermedi mi bana kist olmasın diye beş gün onu da vermiştiEvet serum verdi birde redbulldan sonra kullanmam için dört günlük bir ilaç verdi.
Sağol canımm amiiinn inşallah ❤Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim hulusi hocaya gitmiyorum canım kaldığın yerde doktora gidebilirsin dedi ama ben sürekli iletişim halindeyim bugün yine ultrason kağıdını attım kullanacağım ilaçları sordumayyy harika coook tebrikler
hulusi hoca devam ediyor mu? ne dedi konuyla ilgili hastanede işlemler durmadı yani dmiii?
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah =)Vee bugün doktora gittim kızlar şükürler olsun keseyi gördüm bebekte nokta kadar gözüküyor iki transfer olmuştu doktor tek kese gördü belki arkasına saklanmıştır bize sürpiz yapar dedi bende bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun dedim
Sağol canım amiiin inşallahGözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah =)
Hayır antibiyotik vermemiş bana Lasix tablet diye bir ilaç verdi sadece bir de redbull. Lasix idrar söktürüp, ödem attırıyormuş. İlaçlardan sonra üç kilo almıştım, iştahım açıldı diye düşünüyordum galiba ödemmiş.Evet aynen bana da öyle verdi ben antibiyotik diye biliyorum o verdiği ilacı, ayrıca cetrotide vermedi mi bana kist olmasın diye beş gün onu da vermişti
Teşekkür ederim hulusi hocaya gitmiyorum canım kaldığın yerde doktora gidebilirsin dedi ama ben sürekli iletişim halindeyim bugün yine ultrason kağıdını attım kullanacağım ilaçları sordum
Tamam bana da lasix verdi ben antibiyotik diye aklımda kalmış demek ki ödem olmasın diye vermiş üç ay geçtiHayır antibiyotik vermemiş bana Lasix tablet diye bir ilaç verdi sadece bir de redbull. Lasix idrar söktürüp, ödem attırıyormuş. İlaçlardan sonra üç kilo almıştım, iştahım açıldı diye düşünüyordum galiba ödemmiş.
Evet transferi hulusi hoca yaptıama transferi o yaptı dmi?
Ben dün gittim çok sakindi. Sanırım yarım kalan hastalarını cagiriyo sadece. Yeni bı tedaviye başlamıyorkızlar hulusi hoca muayene ye devam ediyor mu nedir durumm? bilen var mı
Ben çok problemli bir hastayım çikolata kisti var yumurtalik rezervim az ,rahimde problem vardı v.s Hulusi hocaya çok guvenerek gittim kendinden emin planlı programlı kişiye özel tedavi uygulayan iyi bir doktor ben çok memnunum su an koronavirusten dolayı beklemedeyim ama muayeneler devam ediyor olabilir gidin bi görüşün bence ayrıca baskent hastanesi laboratuar olarak da çok iyiymiş denemeye degerbende amh düşüklüğü var yumurta sayım az.
eşimde bir sorun yok. değerler iyi.
Kadın faktörülü konularda daha mı İyi Hulusi Hoca? Kendisine mi gitsem kafam karışık?
Tam beni anlattın bu senin sıkıntın değil çıkolata kisti olanların sıkıntısı genel bişi merak etme üzmede kendini:) Allah'ın bize bu büyük bir sınavı sayılır sabredicez sonu güzel olacakBen çok problemli bir hastayım çikolata kisti var yumurtalik rezervim az ,rahimde problem vardı v.s Hulusi hocaya çok guvenerek gittim kendinden emin planlı programlı kişiye özel tedavi uygulayan iyi bir doktor ben çok memnunum su an koronavirusten dolayı beklemedeyim ama muayeneler devam ediyor olabilir gidin bi görüşün bence ayrıca baskent hastanesi laboratuar olarak da çok iyiymiş denemeye deger
Ben dün gittim çok sakindi. Sanırım yarım kalan hastalarını cagiriyo sadece. Yeni bı tedaviye başlamıyor
Benim transferide yapmayacağını soyledi2 ay daha uzattı menepoz süresini
Cidden bir sınav yaşamayan anlamaz .Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Inşallah bir an önce virüs belasından da kurtulur yolumuza devam ederizTam beni anlattın bu senin sıkıntın değil çıkolata kisti olanların sıkıntısı genel bişi merak etme üzmede kendini:) Allah'ın bize bu büyük bir sınavı sayılır sabredicez sonu güzel olacak
Sanirim histereskopi ile rahim filmi karistiriliyor canim. Benim baska hastanede histereskopim var cok fenaydi, kesinlikle anestezi isterdi. Baskentte de rahim filmi cekildi cok rahatti, hissetmiyorsun bile. Korkmabana regl olunca ara dedi rahim filmi ve tekrar ahm bakacak
onlara bakabilir ins umarım
rahim filmi anestesisiz cok mu zor?