Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim banada yardımcı olur musunGulce27 canım senin doktorun hulusi hocamıydı?
Gülce arkadaşım başkent hastanesinde yaptırdı hamile şuan ama hangi doktor bilmiyorum canım baktığında bilgilendirir seniEvet canim banada yardımcı olur musun
Hadi hayırlısı o inşallah güzel haberler verirsinbende yeni tanıştım hulusi hocayla çarşamba günü görüşmemiz vardı.bizde tüp bebek yapcaz.
Tabiki Hulusi hocaydı canım :)Gulce27 canım senin doktorun hulusi hocamıydı?
Canım biraz anlatır mısın neolur umut ol bana yumurta rezervi az benimdeTabiki Hulusi hocaydı canım :)
Canım biraz anlatır mısın neolur umut ol bana yumurta rezervi az benimde
Canım ucunde de aynı Dr muyduBenim de azdı canım 3 yumurtam vardı şimdi ikizlere hamileyim içini ferah tut ve sabırlı ol benim 3. Denememde oldu..
İnşallah canım bende basliycam bu ayikinci denemem olacak iki ay önce ilkini yaptırdım tutmadı malesef şimdi hulusi hocada bu ay randevum var heyecanlıyım inş güzel başalnır ve devam eder ikinci tüp bebek tedavim
inşallah kolkaylıkla atlatırsın ve çokkk güzel sonuçlar alırsın rabbim dayanma gücü versin güçlü olmamız gereken bi süreç çünkü zor..siz nerede yaptıracaksınız. içinizde ofis yaptıran varmı hulusi hoca bana ondan yapıcak iikinde neden tutunmadı diye her seye bakılsın istiyoru gözden kaçmasın diye bakalım:/İnşallah canım bende basliycam bu ay
Aynı Hulusi hocaya gidecem bende ofis ben yaptirmistim rahimde bisey var mı diye bakacakinşallah kolkaylıkla atlatırsın ve çokkk güzel sonuçlar alırsın rabbim dayanma gücü versin güçlü olmamız gereken bi süreç çünkü zor..siz nerede yaptıracaksınız. içinizde ofis yaptıran varmı hulusi hoca bana ondan yapıcak iikinde neden tutunmadı diye her seye bakılsın istiyoru gözden kaçmasın diye bakalım:/
Biraz ağrı oluyor canın ama bende rahimde sıkıntı yok yumurta rezerv azlığı benimkizormu peki bakılmasında faydasını görmüşmüydün