Tüp Bebek Merkezleri Ankara bahceci de tüp bebek yaptiranlar yardimmm

Hayaleazkala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
11
2
1
29
Kizlar meraba bahceci tüp bebek merkezine gidiyorum selen hanim doktorum cok memnunum yumurta takibi yaptik ama tüp bebek dusunmeye basladim orda yaptiranlar varmi.

Kizlar meraba bahceci tüp bebek merkezine gidiyorum selen hanim doktorum cok memnunum yumurta takibi yaptik ama tüp bebek dusunmeye basladim orda yaptiranlar varmi.

Mrb ben berfu hanima gidiyorum kesinlikle ve kesinlikle onu tavsiye ederim. Benim pozitif oldu 6 haftalikken diş gebelik oldugunu ogrendim kendimi toparladiktan sonra yine berfu hanima gidecegim. Berfu hanim dunya uzerindeki en tatli ve en merhametli insan bence harika bi doktor.

Benim cuma randevum vardi ve son bi kest test yapim dedim silik cizgi cikti ama bilmyorum kanda bakmaya korktum boyle bisey varsa bi mucize tüp bebek dusundugum ayda

Benim cuma randevum vardi ve son bi kest test yapim dedim silik cizgi cikti ama bilmyorum kanda bakmaya korktum boyle bisey varsa bi mucize tüp bebek dusundugum ayda

Bence kana baktirin hemen o zimbirtilara guvenmiyorum cok ovulasyon yaptim gebeleik yaptim hicbiri dogru gostermedi. Net bilgiyi kesinlikle kan verir.

Merhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.

Valla benim onerim berfu hanim bahceci. Yani kisiye ozel tedavi uyguluyor

Memnun kaldınız mı. Sonuç nasıl oldu

6 haftalikken dis gebelik oldugunu ogrendim. Bu benim 3ncu denemem diger 2 sini gatada yaptirdim tanidik diye lakin transfere bile gidemedim. Berfu hanimda transfere gttik tuttu yani sglikli embriyo elde ettik. Ben cikolata kisti hastasiyim ne yazik ki dis gebelik yasama sansim vardi ama drum elinden gelenu yapti yani pozitif haberi verdi daha yapabilecegi birsey yoktu.

allah tez zamanda tekrar sağlıklı gebeliği nasip etsin inşallah

Bnde gatada yaptrdm 2 kere ne yazkki negatf cnm bnde berfu hocaya gtmeyi dusunuyorum

Bnde gatada yaptrdm 2 kere ne yazkki negatf cnm bnde berfu hocaya gtmeyi dusunuyorum

Gatadan uzak durun ben baska bisey bilmiyorum o kadar embriyo toplandi hepsimi kotuydu herkese dumduz surec uyguluyolar. Yazik oldu emegime vaktime. Hicbiri transfer edilmedi cop yani cöp

Gatadan uzak durun ben baska bisey bilmiyorum o kadar embriyo toplandi hepsimi kotuydu herkese dumduz surec uyguluyolar. Yazik oldu emegime vaktime. Hicbiri transfer edilmedi cop yani cöp
Bidaha asla gtmem gatya ztn yrn gdp epikrizmi alcam

Merhaba başlığı yeni gördüm Ankara Bahçeci de ilk denememi oldum selen hanımla başlayıp Berfu hanımla devam eden bir deneme kaliteli ve tek embiryo transferini Berfu hanım yaptı ama kimyasal gebelik yaşadım Benim için uzaktan gittigim için çok yorucu bir süreçti ondan mı bilmiyorum iyi şeyler düşünmemiştim ta ki Hatayda ne embiryo kalitesi ne de transferden sonra kimyasalda olsa gebelik yaşamadığım ikinci denemeyi görene kadar. Berfu hanım ilgili ve kibar bir bayan tekrar Tüp bebek yaptırmak istiyorum ama karar veremiyorum!

Bende kararsizim berfu hocada neden selen hanimdan snra berfu hocaya gecis yaptiniiz cnm

Bende kararsizim berfu hocada neden selen hanimdan snra berfu hocaya gecis yaptiniiz cnm
Mesajınızı yeni gördüm selen hanım birşey söylemedi hastahane de beni direk berfu hocaya yönlendirdi üçüncü gidişimde berfu hoca yumurtalıkları kontrol etti bizim tercihimiz değildi.

Merhaba başlığı yeni gördüm bende Berfu hocanın hastasıyım transfer sürecinde olanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…