- 23 Ağustos 2012
- 49.774
- 231.020
güneşevler hasköy altınparktan sonra yeni yapılan protokol yolunun üzerindeki büyük binalardan bahsediyor sanırım
orada fiyatlar o kadar varmıki
subayevleri ve keçiörenin hasköye yakın tarafına bakabilirsiniz bence
Hayatta deme bence..bende zamanında hayatta kecioren de oturmam diyordum şimdi orda oturuyorum.Bence yoktur, hayatta vermem ben :))
Keçiören'de evimin karşısına bi ev yapıldı orta kat ara daire 580 binden aşağı inmedi.Nasil 300.000 oluyor ya bizimkiler çayyolunda oturuyor onların bile evi 600.000 civarı. 200 m2, havuzlu felan bir siteden bahsediyorum. Doğru yerlere mi baktınız acaba sasirdim.
Keçiören'de evimin karşısına bi ev yapıldı orta kat ara daire 580 binden aşağı inmedi.Ankara çok pahalandı
İyiki terketmisim o şehri :))Keçiören'de evimin karşısına bi ev yapıldı orta kat ara daire 580 binden aşağı inmedi.Ankara çok pahalandı
Orda fiyatlar Uçuk olmaz ki sasırdımKızlar Altındağda bi liseye tayinim cikti orada ev fiyatları cok Uçuk ben oraya Geliş Gidiş yapabileceğim baska hangi semtte yaşayabilirim. Kiralık Yada satılık kiralık limitim 650 satılık limitim 180 bin lutfen bi akıl verin cok acil yabancısıyım Ankara'nın