ANkara Altındağda yaşayanlar acil

Öncelikle ev almayın

Îki kere taşının ama ankarayı öğrenin sonra ev alın

Ankara bilen insanlar o parayı oraya vermez

Babalar ilçede 145 vs fiyatlar merkezde 180 zor olabilir ama asla güneşevler Hasköy vs de 300000 verilmez gibi

Altındağ bir ilçe ve büyük bizim altındağ deyince aklımıza gelen yukarıdaki gecekondu tepe internette biraz 3. Sayfa haberi boldur

Güneşevler hasmöy vs de eski semtler binalar vs de eski ama işte şehrin azıcık Büyükşehir olmaktan öte bir bölgesi

Arkadaşlar alınmasınlar çok kaliteli insanlar vardır tabii ama hani başkent diye konu sahibinin beklentisi açısından diyorum

Protokol yolu deyip yeni yerler yaptılar ki oralar da gecekondu idi yıktılar Toki'ye taşıdılar şimdi oraya da apartman diliyorlar ama bence yine de etmez o kadar

Ankara'ya okula gidin nerededir önünden hangi otobüs dolmuş geçer öğrenin atlayın otobüse dolmuşa azıcık gezin beğendiğiniz semtten ev kiralayın şehri tanıyın sonra ev alın

Samsun yolunun bir arka Sokağı Güneşevler oluyormuş ben de yeni öğrendim. Veterinerlik Fakültesi'nin karşı Tarafında Türk Telekom kampüsüne bakan evlerde kiralık var. Düşünür müsün bilmiyorum ama bence bakman da yarar var. Belki hoşuna gider. Detay istersen özelden yazabilirsin

Nasil 300.000 oluyor ya bizimkiler çayyolunda oturuyor onların bile evi 600.000 civarı. 200 m2, havuzlu felan bir siteden bahsediyorum. Doğru yerlere mi baktınız acaba sasirdim.

Artık Ankara'da ucuz ev bulmak pek mümkün değil maalesef. Altındağ dediğiniz çok büyük bi ilçe yalnız. Altındağda Çingeneler de öok olır mahalle seçerken dikkatli ol ucuz olsun diye Aralarına düşme. Kurubayırdan uzak dur mesela.

Orda fiyatlar Uçuk olmaz ki sasırdım

Aslında okul aydınlık evlerin arka tarafına Düşüyor Gunes evler var orada belki biliyorsunuzdur hep yeni yapılmış binalar Gülpınar var birde orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…