ANkara Altındağda yaşayanlar acil

Balismira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
218
112
Kızlar Altındağda bi liseye tayinim cikti orada ev fiyatları cok Uçuk ben oraya Geliş Gidiş yapabileceğim baska hangi semtte yaşayabilirim. Kiralık Yada satılık kiralık limitim 650 satılık limitim 180 bin lutfen bi akıl verin cok acil yabancısıyım Ankara'nın

Dogma buyuke ankaradayim.Altındağ da ev fiyatlarının uçuk olduğunu bilmiyordum. Gerçi Altındağın neresi? ?

Dogma buyuke ankaradayim.Altındağ da ev fiyatlarının uçuk olduğunu bilmiyordum. Gerçi Altındağın neresi? ?
Valla bizde sok olduk yeni yapılıyormuş evler bi sorduk 300 binden Başlıyor evler ben Gidiş Geliş yapabileceğim ve ev alabileceğim baska bir semt arıyorum ama

Kızlar hali saha falan var yakınında hep yeni yapılmış evler falan ben 180 binlik falan ev arıyorum bildiginiz Gidiş Geliş yapabileceğim bildiginiz var mı

180 bine altindagin neresinde okulun bilmiyorum ama sitelerde filan bulunabilir. Keçiören vs. Ama bunlarda da hep vasıta şart.

Arkadaşım şu okulun adını yaz

Altındağın ne tarafı

Bildiğin varoş tepede gecekondu evler vardı ben oralarda lise okurken

Günesevler Hasköy denen yerde okul . Okulumun adını tam yazamıyorum kızlar kusura bakmayın Gunes evler yürüme mesafesi okula

Bilmiyorum ki. .Hasköy bağlam tarafı mı acaba ?? Ya benim bildiğim orada öyle pahalı evler yok..varsada orada değmez yani. .o paralara başka semtlerden alabilirsin.
Iste bende diyorum ki 180 bine nereden ev alabilirim ve oraya tek arabayla gidebilirim

Yanlış yere bakmış olmalısın canım altındağ (çinçindir, doğantepedir) kimsenin gitmeye cesaret etmediği en varoş yerlerden biri. ToKi fln bişylr ypıuosa bilmem ama imkanszı istiyolar bnce. Hngı semt daha ucuz olabilir bilemedim.

hocam keçiörende çok uygun ve güzel evler var

Bilmiyorum ki. .Hasköy bağlam tarafı mı acaba ?? Ya benim bildiğim orada öyle pahalı evler yok..varsada orada değmez yani. .o paralara başka semtlerden alabilirsin.
tokiye gir miss gibi yepyeni evde otur ama hergün sabah 1 saat akşam bir saat yolu da hesaba kat

Altındağ bildiğimiz varoş , gecekondu.

Altınpark, Hasköy civarından mı bahsediyorsunuz acaba? Orası da 300 000 etmez bence.

güneşevler hasköy altınparktan sonra yeni yapılan protokol yolunun üzerindeki büyük binalardan bahsediyor sanırım
orada fiyatlar o kadar varmıki

subayevleri ve keçiörenin hasköye yakın tarafına bakabilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…