Dogma buyuke ankaradayim.Altındağ da ev fiyatlarının uçuk olduğunu bilmiyordum. Gerçi Altındağın neresi? ?Kızlar Altındağda bi liseye tayinim cikti orada ev fiyatları cok Uçuk ben oraya Geliş Gidiş yapabileceğim baska hangi semtte yaşayabilirim. Kiralık Yada satılık kiralık limitim 650 satılık limitim 180 bin lutfen bi akıl verin cok acil yabancısıyım Ankara'nın
Valla bizde sok olduk yeni yapılıyormuş evler bi sorduk 300 binden Başlıyor evlerDogma buyuke ankaradayim.Altındağ da ev fiyatlarının uçuk olduğunu bilmiyordum. Gerçi Altındağın neresi? ?
İsterse rezidans yapılsın Altındağın öyle fahiş fiyatları yok.Valla bizde sok olduk yeni yapılıyormuş evler bi sorduk 300 binden Başlıyor evlerben Gidiş Geliş yapabileceğim ve ev alabileceğim baska bir semt arıyorum ama
GBence ankaradaki en ucuz evler altindagda.iyi arastirin.100 bine falan bulursunuz k iralarda 300den baslr
Iste bende diyorum ki 180 bine nereden ev alabilirim ve oraya tek arabayla gidebilirimBilmiyorum ki. .Hasköy bağlam tarafı mı acaba ?? Ya benim bildiğim orada öyle pahalı evler yok..varsada orada değmez yani. .o paralara başka semtlerden alabilirsin.
Kızlar Altındağda bi liseye tayinim cikti orada ev fiyatları cok Uçuk ben oraya Geliş Gidiş yapabileceğim baska hangi semtte yaşayabilirim. Kiralık Yada satılık kiralık limitim 650 satılık limitim 180 bin lutfen bi akıl verin cok acil yabancısıyım Ankara'nın
tokiye gir miss gibi yepyeni evde otur ama hergün sabah 1 saat akşam bir saat yolu da hesaba katBilmiyorum ki. .Hasköy bağlam tarafı mı acaba ?? Ya benim bildiğim orada öyle pahalı evler yok..varsada orada değmez yani. .o paralara başka semtlerden alabilirsin.
Altındağ bildiğimiz varoş , gecekondu.
Altınpark, Hasköy civarından mı bahsediyorsunuz acaba? Orası da 300 000 etmez bence.