- 25 Nisan 2012
- 860
- 6
-
- Konu Sahibi sekerciiik
2 li tarama içinmi gitceksin?Merhaba arkadaşlar yarın inşallah doktor randevum var bakalım nasıl geçecek
Daha önce duyulmuşmuydu kalp atışı. Bence hemen karar verme başka bir doktora daha görün Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar pazartesi alınacakmış kürtajla ama bende kanama yada başka belirti yok kan sonucumda temiz bugün bu haberle neye uğradığımı şaşırdım.Rabbim sizin bebeklerinizi korusun bana nasip değilmiş
Açıkçası hrs çok iyi bir hastane labaratuarı ve hastanenin donanımı çok iyi benim gözlemlerimce. Ben 3 yıldır aynı hastaneye gidiyorum çünkü düşüğüm vs oldu daha önce ve doktorumu çok seviyorum. Ama biraz pahalı tek dez avantajı bu olabilir. Siz doğum için ücret aldınızmı hastaneden?Merhaba arkadaşlar, ben de 9 haftalık hamileyim. Herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı dilerim.
Kontroller için güvendiğim bir doktora gidiyorum, ama kendisi devlette çalışıyor. rutin kontrollerine devlette devam ettiğini, doğumu ve bazı testleri hrs hastanesinde yaptırdığını söyledi. Açıkçası doktorumun uzmanlığına güveniyorum, ama hrs hastanesini hiç bilmiyorum, bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Nasıl neden olmuşki 3 ayınız bitmiş bile Allah yardımcınız olsun başka doktora göründünüz müArkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar pazartesi alınacakmış kürtajla ama bende kanama yada başka belirti yok kan sonucumda temiz bugün bu haberle neye uğradığımı şaşırdım.Rabbim sizin bebeklerinizi korusun bana nasip değilmiş
Medicalpark a giden bir yakınım var birçokşeyi kapsayan paket aldılar fiyatı 7 bin civarı idi. Ben hrs ye sordum 10 bin hemde medicalparktaki gibi de değil üstelik. Bende ne yapıcamı bilemiyorum. Herkes araştırdığı yada duyduğu bilgiyi yazarsa yardımcı oluruz birbirimize.Merhabalar kizlar öncelikle saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi simdi ben dogum paketi istiyorum ama Ankarada hastane doktor öneriniz var midir nereyle anlassak bilemedim ki
Açıkçası hrs çok iyi bir hastane labaratuarı ve hastanenin donanımı çok iyi benim gözlemlerimce. Ben 3 yıldır aynı hastaneye gidiyorum çünkü düşüğüm vs oldu daha önce ve doktorumu çok seviyorum. Ama biraz pahalı tek dez avantajı bu olabilir. Siz doğum için ücret aldınızmı hastaneden?
Merhabalar kizlar öncelikle saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi simdi ben dogum paketi istiyorum ama Ankarada hastane doktor öneriniz var midir nereyle anlassak bilemedim ki
lina çok güzel ama yüksek işte koruya da bi bak istersenBen Linaya gidiyorum Mine Hanıma
Sınırsız muayene ve tahlil
Doğum
1 gece yatis + refakatçi
9 dedi biraz indirim yaptırdık . Şimdilik ilgililer memnunum