Şeniz ABLACIMM bu kahvaltı senin evin kahvaltısımı cidden
adresi ver hemen geliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:asigim:ay canım nursen aplam ben gelcem die nekağadeerr zahmet edermişşş:jeyyar:
apla ya dur çekiştirmeee kızlarıda kapıp gelem ( bu isimleri bagırdımı hayal edin lütfenn:)dağ çiçegimmm kıs öğle oldu , asena aplaaaaa kaliyi dürttt , serseri bacııııııı nurankk ve bitliiiinin saçını çek kalkın loooooooooooo kahvaltıya gidiyossssskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:asigim:ay canım nursen aplam ben gelcem die nekağadeerr zahmet edermişşş:jeyyar:
apla ya dur çekiştirmeee kızlarıda kapıp gelem ( bu isimleri bagırdımı hayal edin lütfenn:)dağ çiçegimmm kıs öğle oldu , asena aplaaaaa kaliyi dürttt , serseri bacııııııı nurankk ve bitliiiinin saçını çek kalkın loooooooooooo kahvaltıya gidiyossssskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
apla ya dur çekiştirmeee kızlarıda kapıp gelem ( bu isimleri bagırdımı hayal edin lütfenn:)dağ çiçegimmm kıs öğle oldu , asena aplaaaaa kaliyi dürttt , serseri bacııııııı nurankk ve bitliiiinin saçını çek kalkın loooooooooooo kahvaltıya gidiyossssskaydirigubbakcemile
günün ilk günaydın mesajı da benden olsun. günaydıınn ankara'nın güzelleriiiiii![]()
Ankara gülleri toplanıyorsunuz bakıyorum da
ben yine yokum ama gönlüm sizinle, bol neşeli, bol muhabbetli bir gün geçirmenizi dilerim.
sevgiyle kalın a.s.