- 13 Şubat 2008
- 8.984
- 43
Şeniz ABLACIMM bu kahvaltı senin evin kahvaltısımı cidden
adresi ver hemen geliyorumgamyoncuiremsu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:asigim:ay canım nursen aplam ben gelcem die nekağadeerr zahmet edermişşş:jeyyar:
apla ya dur çekiştirmeee kızlarıda kapıp gelem ( bu isimleri bagırdımı hayal edin lütfenn:)dağ çiçegimmm kıs öğle oldu , asena aplaaaaa kaliyi dürttt , serseri bacııııııı nurankk ve bitliiiinin saçını çek kalkın loooooooooooo kahvaltıya gidiyossssskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:asigim:ay canım nursen aplam ben gelcem die nekağadeerr zahmet edermişşş:jeyyar:
apla ya dur çekiştirmeee kızlarıda kapıp gelem ( bu isimleri bagırdımı hayal edin lütfenn:)dağ çiçegimmm kıs öğle oldu , asena aplaaaaa kaliyi dürttt , serseri bacııııııı nurankk ve bitliiiinin saçını çek kalkın loooooooooooo kahvaltıya gidiyossssskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
apla ya dur çekiştirmeee kızlarıda kapıp gelem ( bu isimleri bagırdımı hayal edin lütfenn:)dağ çiçegimmm kıs öğle oldu , asena aplaaaaa kaliyi dürttt , serseri bacııııııı nurankk ve bitliiiinin saçını çek kalkın loooooooooooo kahvaltıya gidiyossssskaydirigubbakcemile
günün ilk günaydın mesajı da benden olsun. günaydıınn ankara'nın güzelleriiiiii
Ankara gülleri toplanıyorsunuz bakıyorum da
ben yine yokum ama gönlüm sizinle, bol neşeli, bol muhabbetli bir gün geçirmenizi dilerim.
sevgiyle kalın a.s.