Ankara///06

Merhaba
Bende bu sene evlendim Ankara'ya geleli 1,5 hafta oldu diyebilirim.Bende İstanbul'dan gelin olarak geldim,özel bir bankada çalışıyordum fakat naklimin gerçekleşmemesinden dolayı istifa etmek zorunda kaldım:KK43:şu an evdeyim,işsizim:KK43:
ve burada hiç kimseyi tanımıyorum hiç arkadaşım yok evde çok sıkılıyorum,açıkcası kimseye güvenemiyorumda çünkü bilmediğim bir şehre geldim:KK43:
umarım güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurarız.[/QUOT

bu arada eşimde özel bi bankada çalışıyor şuanda. eltilerin var ne güzel demişsin :) yaa sorma canım bi güzel bi güzell anlat anlat bitmez görüşmüyorum ikisiyle de

Son düzenleme:
Merhaba
Bende bu sene evlendim Ankara'ya geleli 1,5 hafta oldu diyebilirim.Bende İstanbul'dan gelin olarak geldim,özel bir bankada çalışıyordum fakat naklimin gerçekleşmemesinden dolayı istifa etmek zorunda kaldım:KK43:şu an evdeyim,işsizim:KK43:
ve burada hiç kimseyi tanımıyorum hiç arkadaşım yok evde çok sıkılıyorum,açıkcası kimseye güvenemiyorumda çünkü bilmediğim bir şehre geldim:KK43:
umarım güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurarız.[/QUOT

bu arada eşimde özel bi bankada çalışıyor şuanda. eltilerin var ne güzel demişsin :) yaa sorma canım bi güzel bi güzell anlat anlat bitmez görüşmüyorum ikisiyle de

sen evleneli bayağı uzun zaman oldu sanırım...
burada tanışma günleri yada toplantıları düzenleniyormu acaba?

yalnız değilsin arkadasım en azından burada yalnız degilsin degiliz bende ankarada yeniyim vede hic bayan arkadasım yok tek dertleştigim duvarlar ama ben onların soguklugundan ve sessizliginden cok sıkıldım istanbulda gecmiş 30 yıldan sonra burada sanki uzayda gibi hissediyorum kendimi

birgün buluşma günü yapalım bence,tunalı diye bir yer varmış orada yapabiliriz...
bir çay içeriz:)

merhabalar kızlar bende eşimin işi sebebiyle doğup büyüdüğüm ailem arkadaşlarımın olduğu izmirden kopup geldimm..ankara batıkentte oturuyorum evliyim 3 yaşında oğlum var arkadaşlığa dostluğa önem veren insan canlısı biriyim.ankaralı arkadaşlarla tanışmak istiyorum konuşacak insan arıyorum anlıyacağınız:))görüşelim konuşalım herkesi bekliyorum:))

merhaba atnickli canım nasılsın?bana özelden msj atmışsın çok teşekkür ederim.bugün ilk misafirlerimi ağırladım teyzemin oğlu da burada oturuyor batıkentte eşi ve 2 çocuğuyla hoşgeldine geldiler sağolsunlar güzel bir akşam oldu. mail adresimi veriyim sana ben görüşelim inşallah blueaquamarine@mynet.com öpüyorum canım bir gün gel sen bana o küçük sincabı biraz bende seviyim:)

kızlar baglum nerde bana acil bilgi lazım

ankaradan ev almayı düşünüyoruz

netten baktık baglumda hoş bi ew var
keçiörenne baglı diyor ama uzakmı yakınmı merak ediyorum

kızlar baglum nerde bana acil bilgi lazım

ankaradan ev almayı düşünüyoruz

netten baktık baglumda hoş bi ew var
keçiörenne baglı diyor ama uzakmı yakınmı merak ediyorum

nereye göre hesaplıyacaksınız uzaklıgı? kızılaya vs merkeze uzak bir tyer..kaba tabirle tilkinin öldüğü yerler oralar.. almadınız umarım :) marmelatttt hadi gene iyisin benim gibi arkidiş buldunnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X