Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaslar allah nasıp ederse bızde haftaya tasınıyoruz tayınımız ankara şereflikoçhisara çıktı hakkımızda hayırlısı olsun
slm hayırlı olsun neredeydiniz ne güzel ankaraya tayin harika birşey.
sagol cnm tsekkurler bız sıırtteydık ankaraya gıdıyoruz.kıme soylesem torpıllı yer torpılmı var dıyor sınır oluyorum ankarayı yazmamıştık bıle
Merabalar,
Bende asker eşiyim tayinimiz Ankara Balgata çıktı çok güzel bi yermiş herkes öyle diyor hem iş açısından hemde yer olarak...Evimizde Ankara Etimesgutda kirada...Bakalım inşallah hayırlı olur.Ayrıca güzel bi topik olmuş sevgiler
merhaba herkese;
ben gecen sene evlendım.manısa dan ankaraya gelın gelmıs oldum :) esımın ısı nedenıyle.ıkımızde muhendısısız.esımde buralı degıl ve burda kımsem yok ben suan calısmadıgım ıcın cok bunalıyorum en onemlısı yanlıztıktan 1 kahve ıcecek arkadas arıyorum apartmanda falan selam verıyorum ama nafıle hıc komsuluk yok malesef. alısamadım o yuzden hıc sevemedım burayı. shep beraber toplanıp gun falan mı yapsak :))) ne dersınız
ben ankaranın yerlısıyım ddıgn gbı apartmanda kmse selam bıle vermıo en iyisi gecekondu valla onu bunu bılmem dısarda otururkn bırıı cay demlerdı bırı cekırdeek getırırdı dedıkodu yapardık oooh :)))
hele biri de ogün kek yada börek yaptıysa Allaaah:)bak şimdi eski günler geldi aklıma, kerpiç bahçeli evler çekinmeden ayşeee fatmaaa diye gelen seslenişler.bağrış çağrış yapılan kavgaların sonunda hiçbir şey olmamış gibi oturup içilen kahveler...galiba annelerimiz bizden daha şanslıydı:)şimdilerde hastalanıp ölüyorum desen yüzüne bakan olmuyor
merhaba herkese;
ben gecen sene evlendım.manısa dan ankaraya gelın gelmıs oldum :) esımın ısı nedenıyle.ıkımızde muhendısısız.esımde buralı degıl ve burda kımsem yok ben suan calısmadıgım ıcın cok bunalıyorum en onemlısı yanlıztıktan 1 kahve ıcecek arkadas arıyorum apartmanda falan selam verıyorum ama nafıle hıc komsuluk yok malesef. alısamadım o yuzden hıc sevemedım burayı. shep beraber toplanıp gun falan mı yapsak :))) ne dersınız