Ankara///06

merhaba hanımlar erzurum oltudayız evimiz ankara elvan kentte asker eşiyim şu an evimiz boş kiracı arıyoruz eve girecek kişininde asker olmasını istiyoruz ev arayan varmı elvankentte çarşı içinde.

slm arkadaslar allah nasıp ederse bızde haftaya tasınıyoruz tayınımız ankara şereflikoçhisara çıktı hakkımızda hayırlısı olsun:KK64:

sagol cnm tsekkurler bız sıırtteydık ankaraya gıdıyoruz.kıme soylesem torpıllı yer torpılmı var dıyor sınır oluyorum ankarayı yazmamıştık bıle

canım tekrar hayırlı olsun yoo aslında torpilli yer diil okadar özledimki ankarayı of of ankaraya tayininiz çıkmışmıydı daha önce birde allah kurtarmış sizi kardeşim siirtte askerlik yaptı nefret yer diyor aslen nerelisiniz.

günaydın günaydınnn
-----------mirac kandiliniz mubarek olsun duanız orucunuz kabul olsun allah her daim yanımızda olsun amin -------------- :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

gunaydın :) cumleten hepınızın mırac kandılını kutlarım ! Rabbım bugun acılan ellerı dıllerden dokulen duaları kabul etsın ınsallah ♥

Merabalar,
Bende asker eşiyim tayinimiz Ankara Balgata çıktı çok güzel bi yermiş herkes öyle diyor hem iş açısından hemde yer olarak...Evimizde Ankara Etimesgutda kirada...Bakalım inşallah hayırlı olur.Ayrıca güzel bi topik olmuş sevgiler:KK71:

lalezar77 canım aramıza hoş geldin ankara güzel yer hayırlı olsun nereden tayin oldunuz etimesgutta baya gelişti bizim evimizde elvankentte bizde seneye ankaradayız inşallah görüşmek dilegiyle:KK70:

Hoşbulduk canım sağol...biz Kıbrıstan tayin olduk uzn bi zaman sonra büyük şehre gidiyoruz.Umarım hayırlı olur.Sizede inşl.çıkar.buradan bu sene Ankara tayin çok var.Bide hayırlısıyla lojmana geçseydik rahatlıcam biraz...Biz Orandaki lojmanları düşünüyoruz umarım oraya geçebiliriz.Çok büyükmüş lojmanlar ve içinde herşey varmış bakalım görücez sevgiler:KK71:

çaglayan lojmanındanmı bahsediyorsun bizde buraya gelmeden önce orada oturuyorduk orası okadar güzelki evleride harika yüzme havuzu piknik alanı sipor saası tenis basget volebol yürüyüş alanları var gerçekden çok güzel bir yer ümüt köyün karşısında eskişehir yolunda müthiş biryer inşallah orası olur görüşmek dilegiyle.

günaydın güzel bayramlar neşeli şekerli tatlılı börekli çörekli dolmalı ve gezmeli bi bayram olsun dertleriniz bu bayramla bereber arkanızda kalsın iyi bayramlarrrr

merhaba herkese;

ben gecen sene evlendım.manısa dan ankaraya gelın gelmıs oldum :) esımın ısı nedenıyle.ıkımızde muhendısısız.esımde buralı degıl ve burda kımsem yok :KK43: ben suan calısmadıgım ıcın cok bunalıyorum en onemlısı yanlıztıktan 1 kahve ıcecek arkadas arıyorum apartmanda falan selam verıyorum ama nafıle hıc komsuluk yok malesef. alısamadım o yuzden hıc sevemedım burayı. shep beraber toplanıp gun falan mı yapsak :))) ne dersınız

ben de Ankaralıyım arkadaşlar.şuan Ankarada yaşamıyorum ama.Ankaram benim hiçbir yede eşi benzeri yok.şuan mersinde yaşıyorum.6 yıldır Ankaramdan ayrıyım.yazları geliyorum 1-2 ay kalıyorum.eşimin işinden dolayı mersinde yaşıyorum.böyle konu açtığınız için çok tşk ederim.bu vesile ile Angaralı arkadaşlarımla tanışma fırsatım olmuş oldu.:nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK9::KK9:

merhaba kk yeniyim ,ankaralıyım ama ankaramdan uzakta yaşıyorum:KK43: burada ankara ismini görünce sizlerle sohbet edip kendimi birazda olsa ankarada gibi hissetmek istedim:)

Merabalar,
Bende asker eşiyim tayinimiz Ankara Balgata çıktı çok güzel bi yermiş herkes öyle diyor hem iş açısından hemde yer olarak...Evimizde Ankara Etimesgutda kirada...Bakalım inşallah hayırlı olur.Ayrıca güzel bi topik olmuş sevgiler:KK71:

merhaba ben balgatlıyım öncelikle tayininiz hayırlı olsun ,sanıyorum taşınmışsınızdır.balgat ankaranın güzel semtlerinden biridir,en azındanmerkeze yakındır ayrıca herşeyi bulmak mümkün ,ailem ankara da ama ben çanakkaledeyim.

merhaba herkese;

ben gecen sene evlendım.manısa dan ankaraya gelın gelmıs oldum :) esımın ısı nedenıyle.ıkımızde muhendısısız.esımde buralı degıl ve burda kımsem yok :KK43: ben suan calısmadıgım ıcın cok bunalıyorum en onemlısı yanlıztıktan 1 kahve ıcecek arkadas arıyorum apartmanda falan selam verıyorum ama nafıle hıc komsuluk yok malesef. alısamadım o yuzden hıc sevemedım burayı. shep beraber toplanıp gun falan mı yapsak :))) ne dersınız

ben ankaranın yerlısıyım ddıgn gbı apartmanda kmse selam bıle vermıo en iyisi gecekondu valla onu bunu bılmem dısarda otururkn bırıı cay demlerdı bırı cekırdeek getırırdı dedıkodu yapardık oooh :)))

ben ankaranın yerlısıyım ddıgn gbı apartmanda kmse selam bıle vermıo en iyisi gecekondu valla onu bunu bılmem dısarda otururkn bırıı cay demlerdı bırı cekırdeek getırırdı dedıkodu yapardık oooh :)))

hele biri de ogün kek yada börek yaptıysa Allaaah:)bak şimdi eski günler geldi aklıma, kerpiç bahçeli evler çekinmeden ayşeee fatmaaa diye gelen seslenişler.bağrış çağrış yapılan kavgaların sonunda hiçbir şey olmamış gibi oturup içilen kahveler...galiba annelerimiz bizden daha şanslıydı:)şimdilerde hastalanıp ölüyorum desen yüzüne bakan olmuyor:KK43:

hele biri de ogün kek yada börek yaptıysa Allaaah:)bak şimdi eski günler geldi aklıma, kerpiç bahçeli evler çekinmeden ayşeee fatmaaa diye gelen seslenişler.bağrış çağrış yapılan kavgaların sonunda hiçbir şey olmamış gibi oturup içilen kahveler...galiba annelerimiz bizden daha şanslıydı:)şimdilerde hastalanıp ölüyorum desen yüzüne bakan olmuyor:KK43:

aynen oyle valla annem gecekonduda oluor taşınmam ben apartmana fln dıor ııde yapıo valla mahhalleye bı gdıorm gonlum acılıo:)

merhaba herkese;

Merhaba
Bende bu sene evlendim Ankara'ya geleli 1,5 hafta oldu diyebilirim.Bende İstanbul'dan gelin olarak geldim,özel bir bankada çalışıyordum fakat naklimin gerçekleşmemesinden dolayı istifa etmek zorunda kaldım:KK43:şu an evdeyim,işsizim:KK43:
ve burada hiç kimseyi tanımıyorum hiç arkadaşım yok evde çok sıkılıyorum,açıkcası kimseye güvenemiyorumda çünkü bilmediğim bir şehre geldim:KK43:
umarım güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurarız.

X