Ankara///06

nasılsınız ankaram dün yani pazar günü ankarada çok güzel vakit gecirdik kızımla gelinmile eşimle
istanbuldaki kızım geldi onla ilgilendikŞeniz

kızılay armada migros gezdik ailece migrosda alış veriş yaptık en güzelide kızlarım ben babası gelinimle bereber olmaktııııolumunekankayizsmile
sonrası ankaranın çok güzel yayhalarda balık restorantı var orda ailece balık yedik ay yer bulmakdan zorlandık tıklım tıklımdıııı ankaradaki olan arkadaşlarıma tavsiye ederimmmm orayıı güzel balık yapyorlarrr

canım çok sevindim senin adına ailecek başbşa olmak güzeldir ALLAH ayırmasın o balık lokantasının adı ne orada bir karakız lokantası var acaba orasımı merak ettim öptüm esmerimmmmm

selam kizlar bende araniza katilayim,bende ankaraliyim ama yurt disinda yasiyorm gönlüm orda ama napalik kader....

canım çok sevindim senin adına ailecek başbşa olmak güzeldir ALLAH ayırmasın o balık lokantasının adı ne orada bir karakız lokantası var acaba orasımı merak ettim öptüm esmerimmmmm

tşk ederim girdap ablaa ismin bi dah gitiğimde bakarım üç defa gidiyomda ismine bakmıyorum ben ya yerimseniben

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
günaydın ankarammma.s.a.s.

opuyorumnanaktanesmerim mutlulugun daim olsun sen kızına kavuşmuşsun darısı bana nisanın 5inde yanımda gelecegi günü iple çekiyorum iki aydır görmedim onu çok özledim ama ne yapalım canları sagolsun üç sene dayanacagım okul bitince yanımda olacak hep hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…