• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

merhaba bizimle güzel vakit geçire bilicegine emin olabilirsin en kısa zamanda toplantımızda görmek tanışmak isteriz herşey gönlünce olsun

esmergüzeli seni artık silecez bizi unuttun mıhtara söyliyeyim bi ihtar çeksin sana sonra seni aramızdan silsin bi görünüyor kayboluyorsun olmaz her toplantıda yok yazılıyosun direk ihtar verilmeli

ÖPTÜMMMM KOCAMANNNNNNNNN

esmergüzeli seni artık silecez bizi unuttun mıhtara söyliyeyim bi ihtar çeksin sana sonra seni aramızdan silsin bi görünüyor kayboluyorsun olmaz her toplantıda yok yazılıyosun direk ihtar verilmeli

ÖPTÜMMMM KOCAMANNNNNNNNN

:lepi:ABLARIN ABLASI BAŞIM ÇOK KALABALIK BİDE ÇALIŞYORSUN ÜSTELİK ŞenizELLERİNDE YANAKLARIN DA ÖPERİM GİRDAP ABLAMMMŞeniz SEN BENİ Bİ GÖRSEN ACIRSIN VALLAHİİİİİ PERİŞANIMMM-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
-----------------GÜNAYDIN ANKARANIN GÜZEL VE NARİN HATUNLARIIIII HAYIRLI HAFTA SONLARIIII
yerimsenibenyerimsenibenABİM ALMANYADA ÇOÇUKLARIN YOLLAMİŞTI DÜN DE BİZE SÜPRİZ YAPTI KENDİSİDE GELDİ EVDE DÜĞÜN VAR VALLAHİİİİ:teytey::teytey::teytey:
:1hug:KALİM BENİ SİLMEZZZZZ BE ABLAMMMM:1hug:

ANKARALILAR HAYDı ıFTARA GELıN BAKIMM BEKLıYORUM SıZıııı
ARZU ELA GıRDAP KALıM NAM NURŞEN MELEK ABLAM BÜTÜN KK ANKARILAR ıFTARDAYIZ< GELıN BAKIMMMM

Son düzenleme:
herkeze kocaman öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
link bende açılmıyor esmer güzeli yaaakannehir

iyiyim ablacım sen nasılsın?
açılmıyor yaaa hata baglantı bozuk diyor anlamadımkafamçokkarıştı

merhaba kızlar bende ankaralıyım.şuanda eşimin işi gereği tokattayız,ne olur benim için ankaranın havasını çiğerlerinize çekin çok özledim memleketimi.:sinifsinif:

merhaba kızlar bende ankaralıyım.şuanda eşimin işi gereği tokattayız,ne olur benim için ankaranın havasını çiğerlerinize çekin çok özledim memleketimi.:sinifsinif:

tamam canım bayramdan sonraki buluşmada derin bir nefes çekeceğim senin için Ankara havasındana.sa.s.

ANKARALILAR HAYDİ İFTARA GELİN BAKIMM BEKLİYORUM SİZİİİİ
ARZU ELA GİRDAP KALİM NAM NURŞEN MELEK ABLAM BÜTÜN KK ANKARILAR İFTARDAYIZ< GELİN BAKIMMMM

gelem bakalım,sen Ankara ya gel görüşemeden git neyse kısmet değilmiş,iyi geceler...gözünüz aydınnnnnnnnnnnŞenizkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.:nazar::nazar:

aramıza yeni katılan arkadaşlar bayram sonrası buluşmaya bekleriz gelin tanışalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:a.s.:teytey::dance::nazar:

gunaydin1ex2.jpg

günaydın ankaram

30ol6.jpg

günaydın ankaraaaaa
günüz aydın olsun evinize neşe dolsunnn
----------------------evet ablam nasip değilmişşşşşş
yuvkayı da bi başkası yediiiiii afiyetle yaaaaa seni özledimmm yawwwwwwwwww

arzuela neden acılmıyorkiii ay üzüldüm şimdi güzel bi topik gelmenizi isterim canısııııı
bütün ankarlılar devatlidirrrr
iftardayız bekliyorummm sizlerriiiiii,

Back