• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

merhabalar hanımlar hayırlı ramazanlar ankarayı okadar özledimki sizlerle hasret gidereyim dedim ben aslen afyonkarahisarlıyım 10 yıl ankarada oturduk evimizde ankarada elvan kentte şuan erzurum oltu dayız okadar sıkıldımki burada küçük gezecek yer de yok nasılsınız hepinize erzurumdan slm larankaranın tadını çıkarın benim yerimede .

merhabalar hanımlar hayırlı ramazanlar ankarayı okadar özledimki sizlerle hasret gidereyim dedim ben aslen afyonkarahisarlıyım 10 yıl ankarada oturduk evimizde ankarada elvan kentte şuan erzurum oltu dayız okadar sıkıldımki burada küçük gezecek yer de yok nasılsınız hepinize erzurumdan slm larankaranın tadını çıkarın benim yerimede .

aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 buluşma köşesinde ankara buluştuda bizleri görebilirsinopuyorumnanaktancanını sıkma bak sana Ankara dan sevgi selamlar yolluyorummmmmmmmmmmmmm:1hug::sm_cool:a.s.:nazar::enbuyukkk:

ramazan49dlcq9.jpg

kızlar ben ankaralı sayılırım ankarada doğdum ankarada oturuyorum benide alın topiğekaydirigubbakcemile2

kızzzzzzz bende elvankenttymmmmmmm....ankaralıyımmm tabiii.....ne sevndmm=)

Merhaba hemşerilerim...ben de Ankaralı'yım. Ailem yerlisi.... Kızılcahamam'lılar....

Arkadaşlar Hacettepe Hastanesi İhsan Doğramacı Çocuk bölümünde 2.katta yatmakta olan ULAŞ ÜSTÜNDAŞ için A rh+ Trombosit(aferez) aranmakta,ailenin burada tanıdıkları yok;Diyarbakır dan gelmişler...

arkadaşlar acilen ankaralıların yardımına ihtiyacım var. Ankarada yaşayan birileri yardım edebilir mi? Mesaj gönderin lütfen :Saruboceq:

Ankaralılar nerdesiniz?:uhm::uhm::uhm:
Topiği niye bos bırakıyorsunuz bakıyım:olmaz::olmaz::olmaz:

günaydın ankaram hayırlı cumalar

iek1tf6.jpg

Back