• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

Günaydın başkentin güzel hatunları hayırlı sabahlar hepinize kaydirigubbakcemile3

826f78749fa8c94e1a8da57.gif

GÜNAYDIN
--------------------------ANKARILILAR NERDESıNıZ
KIRŞEHıRDEN SELEM YOLUYORUMMM
MIHTARIM EYLÜLÜM MELEĞıM GıRDAP APLAM AHSEN NURANK D@ĞÇıÇEĞı SERSERı ÇıÇEKYA DAHA BıRSÜRÜ ARKADAŞLAR NERDESıNıZ HEPıNıZı ÖPÜYÖRUM SEVGıYLE KALIN opuyorumnanaktan

ARKADAŞLAR
------------------------- Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır ÇOK GÜZEL SÖZ
alıntıdır.........

GÜNAYDINNN
Cumaniz,
islamin günesi kadar aydin,
bir müminin tebessümü kadar tatli,
Muhammedül emini hatirlatan gül kadar güzel,
cocuklar kadar neseli,
ve Rabbul aleminin yaratmis oldugu kainatin tüm güzellikleri ile beraber gecsin..
Cumaniz mübarek olsun.

GÜNAYDIN ANKARAAA
---------AMıN diyerkden başlayalımmmm
-----------------------------AMıN AMıN
BıSMıLLAH ALLAH'IN ıSMıNı ANARAK YOLA ÇIKIYORUM.BEN ALLAH'A TEVEKKÜL ETTıM. KUVVET VE KUDRET SADECE ALLAH'IN LÜTUF VE ıHSANıYLEDıR. ALLAH'IM BU YOLCULUKTA HAKTAN SAPMAKTAN VE SAPTIRILMAKTAN, HATA YAPMAKTAN VE YAPTIRILMAKTAN, ZULUMETMEKTEN VE ETTıRıLMEKTEN VE ZULME UĞRAMAKTAN VE UĞRATILMAKTAN, CAHıLLıK ETMEKTEN VE CAHıLCE DAVRANIŞLARA ıTıLMEKTEN SANA SIĞINIYORUM ALLAH'IM.
AMıN ALLAHIM AMıN

herkese iyi geceler ankara...

umarım hepimiz için güzel bir hafta olur a.s.

günaydın ankaraaa
---------amin diyerkden başlayalımmmm
-----------------------------amin amin
bismillah allah'ın ismini anarak yola çıkıyorum.ben allah'a tevekkül ettim. Kuvvet ve kudret sadece allah'ın lütuf ve ihsaniyledir. Allah'ım bu yolculukta haktan sapmaktan ve saptırılmaktan, hata yapmaktan ve yaptırılmaktan, zulumetmekten ve ettirilmekten ve zulme uğramaktan ve uğratılmaktan, cahillik etmekten ve cahilce davranışlara itilmekten sana sığınıyorum allah'ım.
Amin allahım amin

amin ......

Regaib Nedir?

Regâib, arapça bir kelimedir ve "reğa-be" kökünden gelmektedir. "Reğa-be", kelime olarak, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, ona karşı meyletmek ve onu elde etmek için çaba sarf etmek demektir. "Reğîb" kelimesi ise, "reğabe"'den türemiş olan bir isimdir ve kendisine rağbet edilen, arzulanan, taleb edilen şey demektir. Müennesi, "reğîbe"dir. "Reğîbe"nin çoğulu da "reğâib" dir. Kelime olarak "Regâib"in aslı budur.

Receb'in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir. Regaib gecesini ibadetle geçirmeli, kazası olan, hiç değilse bir günlük kaza namazı kılmalı! Kazası olmayan da nafile namaz kılar, Kur'an-ı kerim okur, tesbih çeker, tövbe istiğfar eder. Perşembe günü oruç tutup, gecesini de ihya etmek çok sevaptır. Receb ayında oruç tutmak faziletlidir

Cuma gibi günümüz var. ıslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, cumanız mubarek olsun:)

Merhbalar canlarım sızŞlerı Çok ÖzlemıŞım ankarada deĞılım kÖydeyım bılgısayar yok o yÜzden sıze ulaŞımda yok hepınıze koÇaman mıs kokulu ÖpÜÇÜkler selamlar bol dualarınıza ıhtyıyacım var son ıkı hafta oĞlumun mulakatına az kaldı

Back