Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 31 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #581 ziyaret edermisiniz http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/249634-babamin-sitesi.html
nrsnkma39 Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #582 Egem .!.: ziyaret edermisiniz http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/249634-babamin-sitesi.html Genişletmek için tıkla... Canım benim haberdar ettiğin için sağol sizler sabır babana rahmet diliyorum,mekanı cennet olsun.sevgiler:1hug:a.s.
Egem .!.: ziyaret edermisiniz http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/249634-babamin-sitesi.html Genişletmek için tıkla... Canım benim haberdar ettiğin için sağol sizler sabır babana rahmet diliyorum,mekanı cennet olsun.sevgiler:1hug:a.s.
PamuKSekeR artık anne Kayıtlı Üye 31 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #583 bgm_77 .!.: slm aslen nerelisiniz sincanda deyilim ama bilirim yakındayım a.s.:teytey: Genişletmek için tıkla... konyalıyım canım ama artık ankaralı oldum şakkıdı
bgm_77 .!.: slm aslen nerelisiniz sincanda deyilim ama bilirim yakındayım a.s.:teytey: Genişletmek için tıkla... konyalıyım canım ama artık ankaralı oldum şakkıdı
nrsnkma39 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #584 PamuKSekeR .!.: konyalıyım canım ama artık ankaralı oldum şakkıdı Genişletmek için tıkla... Aramıza hoşgeldiniz,buluşmalara bekleriz,herşey gönlünüzce olsuna.s.
PamuKSekeR .!.: konyalıyım canım ama artık ankaralı oldum şakkıdı Genişletmek için tıkla... Aramıza hoşgeldiniz,buluşmalara bekleriz,herşey gönlünüzce olsuna.s.
R rozevin Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #585 PamuKSekeR .!.: merhabalar arkadaşlar şöyle biraz baktım ama hep günaydın mesajları var.. ebnd e2 aydır ankaralı oldum evlenip geldim sincandayım.. sincanda olan varmı aranızda Genişletmek için tıkla... .. merhaba .. bende sincanlıyım aslen ankrada değilim 2 yıldır..
PamuKSekeR .!.: merhabalar arkadaşlar şöyle biraz baktım ama hep günaydın mesajları var.. ebnd e2 aydır ankaralı oldum evlenip geldim sincandayım.. sincanda olan varmı aranızda Genişletmek için tıkla... .. merhaba .. bende sincanlıyım aslen ankrada değilim 2 yıldır..
nrsnkma39 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #586 rozevin .!.: .. merhaba .. bende sincanlıyım aslen ankrada değilim 2 yıldır.. Genişletmek için tıkla... aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.
rozevin .!.: .. merhaba .. bende sincanlıyım aslen ankrada değilim 2 yıldır.. Genişletmek için tıkla... aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.
nrsnkma39 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #587 Video Haber Elektrik tasarruf yöntemleri
R rozevin Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #588 nrsnkma39 .!.: aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım hoşbulduk.. valla acemiyim henüzforumda ve kimseyi tanımıyorum ..
nrsnkma39 .!.: aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım hoşbulduk.. valla acemiyim henüzforumda ve kimseyi tanımıyorum ..
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #589 yeni üyeler hoşgeldiniz
R rozevin Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #590 Egem .!.: yeni üyeler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla... egem hoşbulduk canım:içelim: sende hoşgeldin ..a.s.
Egem .!.: yeni üyeler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla... egem hoşbulduk canım:içelim: sende hoşgeldin ..a.s.
R rozevin Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #591 angaralıl ar nerdesiz gıııı ...:lepi::lepi: :içelim::içelim:kaydirigubbakcemile5
nrsnkma39 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #592 rozevin .!.: angaralıl ar nerdesiz gıııı ...:lepi::lepi: :içelim::içelim:kaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... HAKLISIN CANIM KİMSELER YOK,HERKES TATİLDE Mİ Kİ?a.s.
rozevin .!.: angaralıl ar nerdesiz gıııı ...:lepi::lepi: :içelim::içelim:kaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... HAKLISIN CANIM KİMSELER YOK,HERKES TATİLDE Mİ Kİ?a.s.
PamuKSekeR artık anne Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #593 nrsnkma39 .!.: Aramıza hoşgeldiniz,buluşmalara bekleriz,herşey gönlünüzce olsuna.s. Genişletmek için tıkla... hoşbuldum teşekkür ederim inşallah a.s.
nrsnkma39 .!.: Aramıza hoşgeldiniz,buluşmalara bekleriz,herşey gönlünüzce olsuna.s. Genişletmek için tıkla... hoşbuldum teşekkür ederim inşallah a.s.
N nam KIZLARR HEP BERABER Kayıtlı Üye 5 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #595 GÜNAYDIN ANKARALI BACULARIMa.s.
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 5 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #596 günaydın ankaralılarım
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #597
nrsnkma39 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #598 FillerUluslararası bir konferansta filler tartışılıyormuş. Her ülkeden konuşmacılar filler ile ilgili farklı konuları dile getirmişler. Fransızlar: "Fillerde cinsel yaşam." Çinliler: "Fil pişirmenin bin yolu." Etiyopyalılar: "Bir fille bir kişi nasıl doyar?" İngilizler: "Safaride fil avlama teknikleri." Almanlar: "Filler ve fillerin Alman dil ve kültürüne etkileri." İranlılar: "Filler çarşafa nasıl sokulur?" Amerikalılar: "Daha büyük ve daha görkemli fil nasıl yetiştirilir?" Japonlar: "Daha küçük ve daha ucuz fil nasıl yetiştirilir?" İsrailliler: "Filler en pahalı en karlı nasıl satılır?" Brezilyalılar: "Fillerle karnavalda samba yapma metodları." ile ilgili konuşmalar yapmışlar. En son Türk konuşmacıya söz verilmiş, konuşmanın konusu; "Ne olacak bu fillerin hali?"
FillerUluslararası bir konferansta filler tartışılıyormuş. Her ülkeden konuşmacılar filler ile ilgili farklı konuları dile getirmişler. Fransızlar: "Fillerde cinsel yaşam." Çinliler: "Fil pişirmenin bin yolu." Etiyopyalılar: "Bir fille bir kişi nasıl doyar?" İngilizler: "Safaride fil avlama teknikleri." Almanlar: "Filler ve fillerin Alman dil ve kültürüne etkileri." İranlılar: "Filler çarşafa nasıl sokulur?" Amerikalılar: "Daha büyük ve daha görkemli fil nasıl yetiştirilir?" Japonlar: "Daha küçük ve daha ucuz fil nasıl yetiştirilir?" İsrailliler: "Filler en pahalı en karlı nasıl satılır?" Brezilyalılar: "Fillerle karnavalda samba yapma metodları." ile ilgili konuşmalar yapmışlar. En son Türk konuşmacıya söz verilmiş, konuşmanın konusu; "Ne olacak bu fillerin hali?"
BenEylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #599 hayırlı çumalar diliyorum
esmer gxuxzeli Bismillahirrahmanirrahim" Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey #600 ANKARANIN HATUNLARIIIIIIIIIIIII Dua ve ibadet, Allah ile olmaktır. Allah ile olan kimse için ölüm de, ömür de hoştur. CUMANIZ MUBAREK OLSUN
ANKARANIN HATUNLARIIIIIIIIIIIII Dua ve ibadet, Allah ile olmaktır. Allah ile olan kimse için ölüm de, ömür de hoştur. CUMANIZ MUBAREK OLSUN