Ankara///06

Cumatebrigi073.jpg

Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BAYANLAR.tüm ümmeti müslümanın cuması mubarek olsun.

slm kızlar,cumanız mübaret olsun,paylaşımınız için teşekkür ederiz
gugguludaglarguggulu canım benim eşimde yozgatlı:)

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

CUMA GÜNÜ,FAKİRLERİN HACCI,MÜMİNLERİN VE GÖK EHLİNİN BAYRAMI,CENNETTE BAYRAM GÜNÜDÜR.GÜNLERİN EN İYİSİ VE EN ŞEREFLİSİ CUMAnız muberek olsun

Selam kızlar ben İstanbul doğumluyum ama 17 senem Ankarada geçti hala Ankarada oturuyorum. Hepinizi selamlıyorum.

bayram1.jpg

arkadaşlar hepinizin Bayramını şimdiden kutlarım Bayramda malum gezmelerde oluruz görüşemeyiz, öptüm hepinizi sevgilerimle...

selaaaaaaaaaaaam ankaralı güzeller bende akıncıdayım polatlıdan akıncıya taşındıkk.tanıdık karsılasmalar olsa ne gusel olur=))))hepınızın byramı kutlu olsun

X