Ankara///06

Hepinize günaydın A nkaralılar.Ya burdaki sohbetler genellikle yanlış anlaşılmasın söylediklerim ama hoşgeldin,iyi gecelek,günaydın üzerine.Bu sadece benim nacizane fikrim.

ankaralı görümcelerimmmmm.sizde mi hala yatıyorsunuz yoksa.gelinler erken kalkar dimi.huhu !!!! kalkın görümcelerim.size de sıcacık çay demledim.kahvaltıda türlü türlü yicek var..hala mı kalkmıyorsunuz sizde yoksa...bakın tek yicem heeeee.

17.gif

ankaralı görümcelerimmmmm.sizde mi hala yatıyorsunuz yoksa.gelinler erken kalkar dimi.huhu !!!! kalkın görümcelerim.size de sıcacık çay demledim.kahvaltıda türlü türlü yicek var..hala mı kalkmıyorsunuz sizde yoksa...bakın tek yicem heeeee.

afferin sana gelin dediğin böyle olur erken kalkar soba yakar (eskiden tabii) kahvaltıyı hazırlar büyüklerin kalkmasını bekler gözüm tuttu seni oğlmuza iyi bakacaksın anlaşılan:1hug:

he çok iyi bakarım yeterki yanımda olsun.siz görümcelerimede saygıda kusur etmeyiz canım....

Günaydın kızlar,e hoşbulduk:):)
gugguludaglarguggulu acıktım valla,şöyle tatil olsada geç kalksam,keyifli uzun bir kahvaltı yapsak,ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,e hoşbulduk:):)
gugguludaglarguggulu acıktım valla,şöyle tatil olsada geç kalksam,keyifli uzun bir kahvaltı yapsak,ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

dirimciğim aynı bende senin gibi düşünüyorum.geç kalkmayı öle özledimki.sabah 6 40 ta kalk.iş iş iş.sıcacık yataktan buz gibi soğuğa kalk .ayhhhh içim daraldı yahuuu.

kızlar bu devirde işiniz olduğuna şükredin

egem haklısın şükürler olsun en azından bi işimiz var,
ankara soğuk sisli,bunaltıcı ay bayılajam yav...

şu anda fabrikalar ,ierleri kapanıyor,binlerce kişi işten çıkarılıyor herkes çok zor durumda ........allahım cümlemize yardım etsin inşallah

Haklısın canım ya,şükürler olsun,Allah herkesin yardımcısı olsun,okadar işsiz,eve ekmek götüremeyen insan varki :1no2:
ankara buz gibi,evde bile üşüyorum :sm_confused: evi ısıtamıyoruz senağlama
bitaraftan zam geliyor bi taraftanda alt daire boş vs.ee ben kansızım,Allah dışardakilere yardım etsin

amin canım yaaa.sizin işiniz daha zor.burası yine gündüzleri sıcak .havalarda iyi.bende oraya gelin gidecem.nasıl soğuklara alışırım onu bilmiyorum.

canım sen ankaraya mı gelin geleceksin,ne zaman?bende yeni evlendimde kaydirigubbakcemile3

evet canım kısmet olursakısaca şöyle yani:nişanlım yozgatlı.ankarada çalışıyor.orda oturmak istiyor.benim ankarada hiç tanıdığım akrabam yok.çok zorluk çekecem ama napalım katlanacaz.bu arada hem sizin hemde yozgatlıların gelini oluyorum izninizle.eli kınalı gelin.ayy ne güzel.allahım evliliğinizi daim etsin,çok mutlu etsin inş.darısı isteyenlere ve bana olsun.

kızlar sizlere mutluluklar diliyorum
gugguludağlargugglu ne zor isim seçmişsin ankara çok güzel canım çabuk alışırsın inşallah

slm arkadaşlar ben ank değilim ama ankarada oturuyom 4yıldır burdayım

kızlar sizlere mutluluklar diliyorum
gugguludağlargugglu ne zor isim seçmişsin ankara çok güzel canım çabuk alışırsın inşallah

günaydın egem .yok ablam ya.okadar zor değil bak şöle deyin:GUGGULU DAĞLAR GUGGULU.

HOŞGELDİN ilknur78 bende senin gibiyim.ama bak ankaralılar çok cana yakın insanlar

X