Ani adet kesilmesi

Ensu123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
39
21
38
26
Kızlar merhabalar 1 buçuk yıllık evliyim sol överse 4.3 cm endometriozistim çıktı 3 ay visanne kullandım ve tedavi edildim 2 ay bekleme süresi ile gittiği kesinleşti son fakat bu ay ilk gün gelen kanamam sanki üçüncü günkü gibiydi ve ikinci gün azaldı şuan üçüncü günüm ve bugün hiç bir şekilde gelmedi çocuk çok istiyoruz eşimle acaba sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Ve bunu yaşayıp hamile olan var mı lütfen yardım edin test yapıp üzülmek istemiyorum psikolojik olarak çöktüm

Normal kırmızı koyu renk bir kanamaysa yerlesme degildir canim. Kahve pembeyse olabilor. Insallah istedigin gibi olur

Normal kırmızı koyu renk bir kanamaysa yerlesme degildir canim. Kahve pembeyse olabilor. Insallah istedigin gibi olur
Hiç normal değildi ilk günkü kanamam. Böyle kan pıhtısı geldi ama sonra durdu gene anlamadım ciddi anlamda üzülüyorum

Hiç normal değildi ilk günkü kanamam. Böyle kan pıhtısı geldi ama sonra durdu gene anlamadım ciddi anlamda üzülüyorum
Bilemiyorum canim ama o sekilde pek yerlesme olmaz diye düşünüyorum tedavi felan gorduysen farkedebilir

Visanne bittikten sonra ilk adetiniz ise benimde ayni sekilde 2 gün sürmüştü. Bir sonraki adetle düzeldi. Kırmızı değil kahverengi idi ilk adet. Bende visanne ile aynı tedaviyi gördüm .

Visanne bittikten sonra ilk adetiniz ise benimde ayni sekilde 2 gün sürmüştü. Bir sonraki adetle düzeldi. Kırmızı değil kahverengi idi ilk adet. Bende visanne ile aynı tedaviyi gördüm .
Hayır 3. Adetim. bundan öncekiler normaldi bu ay böyle oldu şuanda kahverengi akıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…