• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Angora Halıyı nasıl bilirsiniz??

Angora tavşanı ile bi ilgisi var mı bunun?Varsa şayet hiç iyi bilmem kendisini!..

Angora tavşanı ile bi ilgisi var mı bunun?Varsa şayet hiç iyi bilmem kendisini!..

cnm ben angoranın iki çeşit halısını kullanıyorum
biri shagy biri normal
shagy olanı tavsiye etmem yıkandıktan sonra ayak basılan yerler sertleşti ,keçeleşti sanki
ama diğer halımdan çok memnunum
:79:

kızlar,bu angoranın emperio markası var sanırım bi de. ama yün halılardan shaggy değil. .. o modelden kullanan varmı memnunmusunuz..

EMP-4554-CREAM%5B1%5D.jpg

ben emperio nun bu modelini kullnıyorum cnm.
çok memnunum.
uzun bir süre hav döktü ama oda yün halılarda normal birşey
leke olan biryeri olursa hemen siliyorum çıkıyor ve yumuşak bir halı.
ben seviyorum halımı yani.
:69:

evet evet işte ben de bu halıyı beğendim. ama kafamda soru işaretleri vardı.acaba nasıldır ..aldatıyorlarmı falan diye kafama takıldı. hatta evkurda kampanyası var şuan. (gerçi bu kampanyalar hep göz boyama onun farkındayım.)ama bu model benim de hoşuma gitti. bi de daire daire olan modeli vardı. o da güzeldi. ama onda açık renk daha ağırlıktaydı. ben kapı girişine ve hole yolluk ve mutfağa düşünüyorum. sanırım bu modeli alıcam..

$EMP-4550-CREAM[1].webp

evet evet işte ben de bu halıyı beğendim. ama kafamda soru işaretleri vardı.acaba nasıldır ..aldatıyorlarmı falan diye kafama takıldı. hatta evkurda kampanyası var şuan. (gerçi bu kampanyalar hep göz boyama onun farkındayım.)ama bu model benim de hoşuma gitti. bi de daire daire olan modeli vardı. o da güzeldi. ama onda açık renk daha ağırlıktaydı. ben kapı girişine ve hole yolluk ve mutfağa düşünüyorum. sanırım bu modeli alıcam..

Eki Görüntüle 144344

evet evkurlarda benim halımın birebir aynı modeli satılıyor ama onun markası angora değildi diye hatırlıyorum.
zaten aynı modelden birkaç marka daha yaptı.
yuvarlak modelde çok hoş bence.hangisi içine siniyorsa onu tercih et derim.kullanacak olan sensin çünkü.
:80:

ben angora fuga modelini kullanıyorum koridorumda çok memnunum üstelik yıkamadan sonrada hiçbir bozulma olmadı tavsiye ederşm oturma odasınada angora düşünüyorum.

kızlar dün aldım şu daire daire olan modelinden. koridor giriş ve mutfak için. annem de çizgilisinden yatak odasına aldı. umarım pişman olmayız........

Kızlar ben de bugün yeni çıkan İstanbul serisinden 2 halı alacağım salonum için. Modern ve klasik akrışımı. Gördüm vuruldum halıya. içinde kullanmış oldukları sentetik iplikler parlaklık katıyor ve de farklı açılardan rengi de çok değişiyor halı. Birkaç halıcıya sordum kalitelidir angora halı dediler. Fiyatları da yüksek aslında. ilk defa kullanacağım. İyi çıkar inşallah

Kızlar merhaba, halılarım geldi. görsellikleri çok güzel. çok şık duruyorlar ama sürekli tüy üretiyorlar. Halıcıya sordum. Bir süre daha devam eder dedi. Ev sürekli tozluymuş gibi duruyor. Halının akrilik olmasından mı yoksa sık dokunmammasından mı yoksa ipliklerin kalitesizliğinden mi bilmiyorum. ama çok hoş duruyor :P

Çok kötü bilirim, bildiğim tek kötü halı markasıdır. Halıları hep yamuk çıkar,köşegenleri ölçün... bahaneleri de yün karışımlı olmasıdır. İade sürecini yürütemezler, bi halkla ilişkilercisi bile yoktur, üretimden sorumlu bi mühendisle muhattap olursunuz, arıcaz derler aramazlar, iade alcaz derler almazlar. Görüntüsü güzel, ama kullanışsız ürünler ve kurumsallaşamamış bir marka... Ben çok sinirlendim, çok kızdım zamanında bu firmaya.Piyasadan da o kadar pahalıdır yani, metrekaresi 90 lira filandır .... Gidin bildik firmalardan alın.

ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum haliyı. modelleri çok güzel, ilk bakışta çok kaliteli duruyor ama hemen tüylendi hatta ilmekleri açılmış durumda. tavsiye etmiyorum. o kadar para veriyorsanız iyi bir markadan alın.

Back
X