angelique1 Meme Estetiği Ameliyatı

bir de banim kes üstü yuvarlak high profil tatlım

ben burada 300 lerden memnun olmayanları kucuk dıenlerı gorunce kı bbenım hıc yoktu doktoruma dedımkı buyuk olsun dolgun dursun oda ıı yapmıs valla ellerıne saglık..2. haftadan sonra fazla ıncegını dusunmuyorum ben kı doktorum dedı sıslerın ınmıs sadece ıkı gogus arası bıras sıs oda zamanla ınıyo zaten. kopy cım mıllet buyuk ıster doktoru yapmaz sen tam tersını ıstemıssın ama meme dokun varsa bence ıddealını yapmıs kı sen cok nuyuk ıstemedıysen.

yok kuzum yok nerde benm de yoktu hiç. yani şu an bence iyler. anladım k aslında ben küçük istediğimi sanıyormuşum :) bunu bana dr um ilk muayenede söylemşti. büyük istemyorum dyorsun ama taktığım sütyene bakıyorum ben, hayalindeki farklı demşti. çok da doğru söylemiş.320 takıcam diye ısrar etti. kesnlkle daha küçüğü olmazmiş. küçülecek m daha yaşayıp görücez bakalım. cnm bazıları hç krem kullanmamış sen? kullandıysan adı ne

ben bactropan kullanıyorum doktorum onerdı ama bakterı olusmaması ve mıkrop kapmaması ıcın..

Son düzenleme:
Selam" kopy".
Ameliyatını Ankara da mı oldun? kme ameliyat oldun hangi doktora öğrenebilir miyim?

yazıları yeni okudum herkes estetikten memnun benm merakettiğim dikişizleri yokmu yani bellli olmuyormu

benım dıkıs ızlerım cok ınce bır cızgı gıbı ve sadece dıkıs baslangıcı ve bıtımı dıger yere gore bıras ıp ıncelıgınden kalın..onlarda meme cızgısıne denk geldıgı ıcın cok ız kalcagını dusunmuyorum..

merhaba arkadaşım ya öyle özendim ki sana ben de bahsettiğin doktora ameliyat olmak istiyorum ama çok tedirginim.kaç ay oldu ameliyat olalı hala sorunsuz musun??inşallah sorunsuzsundur da :)

geç de olsa geçmiş olsun demek isterim. İstanbulda olduğun için şanslısın orda dr seçeneği oldukça fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…