-
- Konu Sahibi angelique1
bir de banim kes üstü yuvarlak high profil tatlımsen ne zaman yaptırdın canım bir de kaç cc? bana doktor en az 320 takarım demişti o daha çıkacaktı yani. ben büyük istemiyorum diye çok ısrar edince 320 taktı. şimdi bugün 10 gün oldu tam. sağ daha ödemli. sol bayağ indi. bana göre sol şu an ideal ne büyük ne küçük. daha iner mi çoook merak ediyorum. 1 aya kadar iniyorsa va bu hızla inerse eyvah yani.. bilmiyorumkismile küçük olur valla. doktorun bir bildiği varmış. böyle kalsa keşke
yok kuzum yok nerde benm de yoktu hiç. yani şu an bence iyler. anladım k aslında ben küçük istediğimi sanıyormuşum :) bunu bana dr um ilk muayenede söylemşti. büyük istemyorum dyorsun ama taktığım sütyene bakıyorum ben, hayalindeki farklı demşti. çok da doğru söylemiş.320 takıcam diye ısrar etti. kesnlkle daha küçüğü olmazmiş. küçülecek m daha yaşayıp görücez bakalım. cnm bazıları hç krem kullanmamış sen? kullandıysan adı neben burada 300 lerden memnun olmayanları kucuk dıenlerı gorunce kı bbenım hıc yoktu doktoruma dedımkı buyuk olsun dolgun dursun oda ıı yapmıs valla ellerıne saglık..2. haftadan sonra fazla ıncegını dusunmuyorum ben kı doktorum dedı sıslerın ınmıs sadece ıkı gogus arası bıras sıs oda zamanla ınıyo zaten. kopy cım mıllet buyuk ıster doktoru yapmaz sen tam tersını ıstemıssın ama meme dokun varsa bence ıddealını yapmıs kı sen cok nuyuk ıstemedıysen.
yok kuzum yok nerde benm de yoktu hiç. yani şu an bence iyler. anladım k aslında ben küçük istediğimi sanıyormuşum :) bunu bana dr um ilk muayenede söylemşti. büyük istemyorum dyorsun ama taktığım sütyene bakıyorum ben, hayalindeki farklı demşti. çok da doğru söylemiş.320 takıcam diye ısrar etti. kesnlkle daha küçüğü olmazmiş. küçülecek m daha yaşayıp görücez bakalım. cnm bazıları hç krem kullanmamış sen? kullandıysan adı ne
yazıları yeni okudum herkes estetikten memnun benm merakettiğim dikişizleri yokmu yani bellli olmuyormu
her konuda size yardımcı olmaya calısırım, ama ameliyat olmus biri olarak cesareti olmayanlara sunu diyebilirim, benim icin manikur yaptrmaktan farksızdı..ansızın karar werdim iki gun, gece gunduz doktor ve prosesi arastırdım sonra ucak biletimi alıp ameliyat oldum, kısacası korkacak vaktim bile yoktu.. ama iyi ki aniden yaptırmısım simdi inanılmaz mutluyum.. son birkac gundur ingilterede hava cok guzeldi kısa sortumu ustune askılımı cektim inanılmaz kendime guwenım arttı muhtesem hissediyorum