- 29 Mart 2010
- 118
- 4
-
- Konu Sahibi angelique1
sağol canım daha geçmedi valla ben çok ağrı çektim hala var. ben bişey sorcam bayağ bi küçülüyor mu ve bu küçülme ne zaman tamamlanıyor bir de dikiş izleri için bişey kullandın mı senkopy cım hadı gecmıs olsun mutlu olmana sevındım..ben 1 hafta gectıkten sonra basladım..
sen ne zaman yaptırdın canım bir de kaç cc? bana doktor en az 320 takarım demişti o daha çıkacaktı yani. ben büyük istemiyorum diye çok ısrar edince 320 taktı. şimdi bugün 10 gün oldu tam. sağ daha ödemli. sol bayağ indi. bana göre sol şu an ideal ne büyük ne küçük. daha iner mi çoook merak ediyorum. 1 aya kadar iniyorsa va bu hızla inerse eyvah yani.. bilmiyorumkismile küçük olur valla. doktorun bir bildiği varmış. böyle kalsa keşkekopy cım seın kasaltımı bılmıyorum ama kasaltında genelde kasustune gore 20 cc daha buyuk kullanıyolar.normal protezın buyuklugu kalıyo..benım sımdılık aman aman bı kuculme olmadı sadece narkoz sıslerı ındı.norkoz varken ve 1 haftalıkken odemler oldugunda sıs oluyo. benım mesela halan daha tam oturmadı..masaj yapıyorum sımdı..dıkıs ızlerı ıcın suan bısey kullanmıyorum kı benım dıkıs ızlerım cok ınce ve cok fazla bı ız kalacagını sanmıyorum ama salı gunu gıdecem kontrole tekrardan sorarım o zaman bısey onerırse paylasırım sızlerle..