angelique1 Meme Estetiği Ameliyatı

selam arkadaşlaaaaar. oralet erry zeynep ve diğer arkadaşlarım:)) 20 temmuzda oldu ameliyatım. daha yeni girebiliyorum çünkü benim ağrı eşiğim inanılmaz düşükmüş meğer. 2 gün yardımsız kalkamadım ben bugün çok çok iyiyim şükürler olsun.. sargılarım açıldı.şunu söyleyeyeim tarifi yok bu hissin çok çok güzel. küçüklüğünden şikayeti olan herkese tavsiye ederim . en kötü ihtimalle 2 gün sıkıntı olur. 320cc takıldı. ben çok korkmuştum büyük olacak diye ama doktorlara güvenin bence. süper oldular şu an bile. yalnız sağ göğsüm daha büyük duruyor yani ödemi daha fazla böyle bir tecrübesi olan var mı? bir de masaja başlamak için en doğru zaman nedir?

aynen yaa sağ göğsüm daha büyük snaırım ödem daha fazla aşırı kaşınıo ayrıca bide akıntı yapıo mu bu ameliyat ya sanki sağ göğsümden bişi akıo içinden içinden :S allah koruusn silikonalrıma bişi olmasın

arkadaşlar ali duman var superplasta ben 10 gun once burnum ile gögusmu yaptırdım ve suan sonuctan okadar memnunum kı her turlu sosyal aktıvıtelere katılabılıyrum ve çok dogal bazı gogusler gıbı yapay olmadı tavsıye edıyorum

hangi şehirde burası datluuuuuuummmmmmmm?buarada hem geçmiş olsun hem hayırlısı olsuuunnnn meleeiiim

arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye mart 15 te bende meme büyütme operasyonu geçirdim artık aynada kendimi saatlerce seyredebiliyorum bu sıcak yaz günlerinde sütyen takmadan askılı giyebiliyorum kısacası artık kendimi kadın gibi hissediyorum bu arada kaçamak bakışlar yakalıyorum hoşumada gitmiyor deil. herkese tavsiye ederim taksitle borçla ne olursa hemen yaptırın.

kopy cım hadı gecmıs olsun mutlu olmana sevındım..ben 1 hafta gectıkten sonra basladım..
sağol canım daha geçmedi valla ben çok ağrı çektim hala var. ben bişey sorcam bayağ bi küçülüyor mu ve bu küçülme ne zaman tamamlanıyor bir de dikiş izleri için bişey kullandın mı sen

kopy cım seın kasaltımı bılmıyorum ama kasaltında genelde kasustune gore 20 cc daha buyuk kullanıyolar.normal protezın buyuklugu kalıyo..benım sımdılık aman aman bı kuculme olmadı sadece narkoz sıslerı ındı.norkoz varken ve 1 haftalıkken odemler oldugunda sıs oluyo. benım mesela halan daha tam oturmadı..masaj yapıyorum sımdı..dıkıs ızlerı ıcın suan bısey kullanmıyorum kı benım dıkıs ızlerım cok ınce ve cok fazla bı ız kalacagını sanmıyorum ama salı gunu gıdecem kontrole tekrardan sorarım o zaman bısey onerırse paylasırım sızlerle..

doktor iz geçirici olarak hangi kremi verio var ı türkiye piyasasında bu kremelrden?benim arkadaşım almanyadan getirtmişti :S

yardımcı meleğimiz erry :) gerçkten geçirio mu? fyt ne cwardaki,?memişlerim bnden masraflııııı :)

:) bazı dr lar scarex de veriyo, yok tatlımm ya ucuz bişe 10-15 gibi ya da max 20 TL dir , tam hatırlayamaıyorum şu an yani :)
mucizeler yaratmıyo tatlışım ama iyi geliyo zaten bi süre sonra rengi kendiliğinden açılıyo, dr bana uzunca kullan ii olur dedi ama sıkılıp braktm 2 ayda, şu anda izler gayet ii durumda ))

meraba sonunda bende ameliyat oldum bugün 6.günüm.ağrılarım azaldı baya ama yinede uzun süre yürüyemüyorum ve birazz kamburum.ama olsun herşeye razıyım şu an göğüslerimden çok memnunumzemuszemus.sol göğsüme 250 cc sağa 225 cc takıldı.göğüs altım 72 cm di.ben tabi 300lerde falan istiyodum ama doktorum hepsini denediğini en normal 250 oldugunu söyledi.tek korkum küçülmeleri elbet biraz olacak ama bu nekadar olur tecrübeli arkadaşlara seesleniyorum:)bugün sütyeni 4-5 kez acıp baktım nolur çok gitmesinler.lmaz:bu arada kas altı yuvarlak moderato profil.

aysıne benımde bugun ıkı hafta oldu ama ole aman aman bı kuculme olmadı..bnım bırı 370 dıgerı 350 olunca sennınkılerı merak ettım acıkcası..bazen dıorum 400 e 375 olsaydı ama benımkısı doyumsuzluk bırass heralde

bu baslıgı acalı yani ameliyatımı yaptıralı 2 ayı gecmiş, ben artık ameliyat oldugumu bile unutmus durumdayım, gögüslerim cok yumusadı kendı gogsumden farksız hale geldı.. Yalnız minyon ince olanları bir konuda uyarmak isterim , ben 280 yada 275 cc taktırdım ve aradan iki ay gectıkten sonra bakıyorum da ,bana en fazla olacak protez buymus....bir de konuyla pek alakalı değil ama sinşrbozucu sekılde ay cok gereksiz en guzel dogallık diye ima edip, cekememezlik yapanlar oldu:))))

arkadaşlar benim buğün 8. gün ameliyat olalı gözlerim buna doydu ya daha da büyük olsun sitorum naırım doyumsuuzm gizem gibi :) ama sol göğsüm çok sert sağ göğsüm biras daha yumuşak masajşarımı da yapıorum aslında ama korkuom bu kapsül denen şeydennnnn ıyyy gelmesin başıma ne olur ben ne zman dğmdğz sırt üstü yatcam 45 derece açıyla yatmaktan sıkıldım

sen ne zaman yaptırdın canım bir de kaç cc? bana doktor en az 320 takarım demişti o daha çıkacaktı yani. ben büyük istemiyorum diye çok ısrar edince 320 taktı. şimdi bugün 10 gün oldu tam. sağ daha ödemli. sol bayağ indi. bana göre sol şu an ideal ne büyük ne küçük. daha iner mi çoook merak ediyorum. 1 aya kadar iniyorsa va bu hızla inerse eyvah yani.. bilmiyorumkismile küçük olur valla. doktorun bir bildiği varmış. böyle kalsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…