angelique1 Meme Estetiği Ameliyatı

selam kizlar bende gogus estedigi yaptirmak istiyorum uç çocuk annesiyim uçunude emzirdim e haliyle kuçulme ve sarkma oldu hiç guzel deyil daha 30 yasindayim ama bu konuda mutsuzum.bi doktordan bahsedildini okudum ama bana çok pahali gibi geldi.

Evet Tuğrul Bey 6000 TL ye yapıyor ama bu fiyatı fazlasıyla hak ediyor
Ama bu fiyat size pahalı geldiyse, Aylin Karanlık ve Barış Çakır vardı ve bu doktorların hastalarıda oldukça memnundu okuduğum kadarıyla
Fiyatları 4000-4500 gibiydi sanırım (tam emin değilim)

selammmm kızlarrrrrrr
benim memelerim 115 cm. ve dolayısıyla sarkıyor
ben memelerimi 95 cm e düşürmek istiyorum
sizce sağlıklı mı ?
olabilir mi ?
lütfen yardım edin geceleri tavana bakıp bakıp uyumaktan sıkıldım bu sorun yüzünden (

olabilir tabiki
bizim için küçük göğüs sorunken bazıları için büyük göğüs sorun oluyor :)
sırt ağrısı falan yapıyorsa küçültmen daha sağlıklı zaten
hem sarkmayı toparlatıp hemde küçültmek istiyorsun sanırım
rahatsız ediyorsa bencede ameliyat olman mantıklı

canım cok sevindim buna cunku odemler inince biraz kuculur diye okumustum..
32c giyiyorum simdi benden mutlusu yok.. hatta kendime victoria secret'tan yeni sutyen almaya karar verdim:smiley-cool:
ne güzel 32 c çok iyi :)
benimde ilk işim victoria secrettan bikini almak olmuştu
güle güle kullan canım valla 6. ay bitsin dahada güzel olacaklar

kızlar selam bende büyütmeyi düşünüyorum. benimkiler de küçükler. deneyimlerini paylaşanlara teşekkürlerr araştırmalarım sürüyor..

kızlar bende ameliyat olcam tarihimede karar verdik fakat damlamı yuvarlakmı karar veremıormm yardımcı olursanız sewinirimm teşekkür edermm...

bir şey sormam lazım arkadaşlar;silikon göğüsle mamografi yöntemleri az çok biliniyor ama akciger röntgeni çektirirken sorun oluyor mu,sorun derken silikonlar röntgende görülüyor mu?soruyorum çünkü bazı işyerleri veya okullar akciğer röntgeni talep edebiliyor iş başvurusu yada kayıt sırasında ve bu durumu öğrenmeleri size garip bakmalarına sebep olabilir,özellikle düşünsenize iş yerinde hakkınızda erkeklerin konuştuğunu falan..Bu konu benim için çok mühim lütfen bir bilen varsa yanıtlasın..

kızlar ben ameliyatımı bir ay ertelemk zorunda kaldım :gitme: ağustosun ilk haftası olmayı düşünüyorum aklımda iki doktor var şimdiden gidip ameliyat tarihini kesinleştirmek istiyorum.ağustosta boşum iyileşme sürecini daha rahat geçiririm diye düşündüm.(şimdi de bi arkadaşım burun ameliyatındayım hastaneler beni korkutuyor nasıl olcak geçicek benim ameliyatım tanrım!)

bi de bişey sorcam tabi en iyisini doktor bilir onalara güvenmek lazım da benim boyum 1.68 (miş yeni öğrendim.) kilom 55 kemikli bir vücudum yok balık etliyim sizce kaç cc gider yaptıranlar?

bence 325 cc den daha küçüğünü düşünme
ama yinede nasıl bi büyüklük istediğini daha iyi anlatabilmek için elinde bi fotoğrafla git bu büyüklükte istiyorum dersin
şimdiden hayırlı olsun :))bir ay çabucak geçiverir
sen fotoğraf araştırmaya başla ne istediğini böyle daha iyi anlatabilirsin

kızlar ne kadar süre kalıyo bu sılokonlar. bırde arkadasın deıdgı gbı akcıger rontgenınde bellı oluyormu ???

ömrü kac yıl kızlarrrr.... aa rontgende bellı olmasın ya cıdden erzıl olruuz

ben bu röntgen işini bi öğreneyim. bu arada net bir ömü yok. 10 yıl sonra çıkarttırman da gerekebilirmiş,ömür boyu kullanda da bilirmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…