O da bizim ulkemizdekilern hatasidir.Herkes oyle yapiyor diye dogru olan o degildir.Bizim ulkemizde onlem alma diye bir anlayis olmadigindan bu haldeyiz.Kaza olana kadar kimse bunu burdan kaldiralim isimizi daha iyi yapalim demez kaza olduktan sonra ah vah.Bu da oyle.Anneniz ilk fark ettiginde gidecekti bu annenizin hatasi.Sizin cevreniz oyle yapiyor diye tipta dogru bunlar degildir.Angelina akilli bir kadin ve akillica hareket ediyor.Bizim ulkemizdeki mentaliteye sahip olmadigi da acik kadinin.Bizim ulkemizdeki kafa kanser 4. Evreye gelsin oyle git doktora.Sonra da doktor kurtar beni.
Bu konuyu getirip nasıl paraya bağladınız hayret?Parası var diye mi aldırıyor yani bakış açınız bu mu sizin? Ülkemizde koruyucu hekimlik gelişmediği için kadını anlayamıyoruz.Ben bu kadının neyi ne amaçla yaptığının anlaşılmadığından ve bilmeden anlamadan da yorum yapılmaması gerektiğinden bahsediyorum , siz para her kapıyı açar diye cevap veriyorsunuz.Türkiyede de çok zengin var bu kadın gibi hareket edeni yok.Muhtemelen annesini kardeşini meme ve over kanserinden kaybetmiş dahası bu mutasyonu taşıyan ve zengin olan çok insan vardır.Az rastlanan bir durum değil çünkü.Parayla alakası olsa her zengin yaptırırdı bunu.Bu tamamen bakış açısı ve olaylara çok yönlü bakma ,kendindeki sorunun farkında olma ve tedbir almayla alakalı.Parasını harcayacak çok yeri vardır emin olun kimse durup dururken gidim de göğsümü aldırayım sonra da yumurtalıklarım alınsın diye bıçak altına yatıp ameliyat çilesi çekmez.Ülkemizdeki genel kafa önce kaza olsun sonra ahlayıp vahlayalım önce hasta ol sonra tedavi edelim olduğu için doktorlar da süreç içinde bunu uyum sağlıyor.Yoksa tıp fakültelerinde bize ilk öğretilen şeylerdendir 'hasta olmamak her zaman hasta olup tedavi olmaktan daha az maliyetli ve kolay bir yoldur' Parayla alakası yok.bence bu konuda doktorlarında çok hatası olabiliyor...ben çok biliyorum şurama bastırınca ağrı yapıyor deyince doktorun ozaman bastırma dediğini...annemin hatası yanlış doktora gitmek oldu..ama sonuçta doktor dimi kime güveneceksin...para olduğu için çok iyi bakılabilirler doktorlar çevrende pervane olabilirler..ama biz gidelim öyle muamele görür müyüz..parası yok diye ölen sakat kalan bir sürü insan var ülkemizde..eminim angelina jolieninde ülkesinde vardır..
ben yine aynı fikrimdeyim para her kapıyı açıyor...
Bu konuyu getirip nasıl paraya bağladınız hayret?Parası var diye mi aldırıyor yani bakış açınız bu mu sizin? Ülkemizde koruyucu hekimlik gelişmediği için kadını anlayamıyoruz.Ben bu kadının neyi ne amaçla yaptığının anlaşılmadığından ve bilmeden anlamadan da yorum yapılmaması gerektiğinden bahsediyorum , siz para her kapıyı açar diye cevap veriyorsunuz.Türkiyede de çok zengin var bu kadın gibi hareket edeni yok.Muhtemelen annesini kardeşini meme ve over kanserinden kaybetmiş dahası bu mutasyonu taşıyan ve zengin olan çok insan vardır.Az rastlanan bir durum değil çünkü.Parayla alakası olsa her zengin yaptırırdı bunu.Bu tamamen bakış açısı ve olaylara çok yönlü bakma ,kendindeki sorunun farkında olma ve tedbir almayla alakalı.Parasını harcayacak çok yeri vardır emin olun kimse durup dururken gidim de göğsümü aldırayım sonra da yumurtalıklarım alınsın diye bıçak altına yatıp ameliyat çilesi çekmez.Ülkemizdeki genel kafa önce kaza olsun sonra ahlayıp vahlayalım önce hasta ol sonra tedavi edelim olduğu için doktorlar da süreç içinde bunu uyum sağlıyor.Yoksa tıp fakültelerinde bize ilk öğretilen şeylerdendir 'hasta olmamak her zaman hasta olup tedavi olmaktan daha az maliyetli ve kolay bir yoldur' Parayla alakası yok.
O yüzden diyorum zaten bu kadının bizim ülkemizde yaşamadığı belli diye.Bizim ülkemizde yaşasa o da muhtemelen bu ülkedeki kafa yapısıyla hareket ederdi.Hepimiz istemesek de buna uyum sağlıyoruz zaman içinde biraz da mecbur bırakilıyoruz.Fakat ben kadına gitsin kafasını da aldırsın beynini de aldırsın ayy organı kalmadı hepsini aldıracak mı tamamen saçmalık gibi yorumları gördükçe açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum.Yazdıklarım da bu sebepledir.İyi günler.herkesin görüş açısı farklı..siz tıp okumuşsunuz tıp yönünden bakarsınız ben hasta olurum hasta yönünden bakarım..sıradan bir insan olsaydı yine bunu yaptıracak gücü olur muydu diyorum paradan kastım bu..ülkemizde hasta olmadan önlem alınma yok bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim..ama hastahanelerdeki durumda ortada..bir çoğu aldığı puana veya döner sermayeden nekadar para gelir hesabına düşmüş..ki ben hastahanede çalışmış bir insan olarak söylüyorum bunu..ülkemizdeki bu durum inşallah düzelir..ama sizin bu dediklerinizi sadece tıpta okuyanlar biliyor bizim ülkemizde...........
O yüzden diyorum zaten bu kadının bizim ülkemizde yaşamadığı belli diye.Bizim ülkemizde yaşasa o da muhtemelen bu ülkedeki kafa yapısıyla hareket ederdi.Hepimiz istemesek de buna uyum sağlıyoruz zaman içinde biraz da mecbur bırakilıyoruz.Fakat ben kadına gitsin kafasını da aldırsın beynini de aldırsın ayy organı kalmadı hepsini aldıracak mı tamamen saçmalık gibi yorumları gördükçe açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum.Yazdıklarım da bu sebepledir.İyi günler.