bende uyuştucu spreyle yenmiştim 5 senenin sonunda inşallah sende kurtulursun canım bitince bumuymuş diyeceksin emin ol başardıktan sonraki rahatlık paha biçilmez gerçekten
ne mutlu sana canım cem keçenin kitabını okuyorum bütün talimatlara bir bir uyuyuyorum egzersizlerde çok başarılıyım bakireliğimin son anları hissedebiliyorum çünkü artık orda bi duvar olmadığını biliyorum ve canım yanmıyor.tek sorun eşimin parmağıyla deliğimi bulamıyorum tek sorun o.onuda aşıcam inşallah.
ne mutlu sana canım cem keçenin kitabını okuyorum bütün talimatlara bir bir uyuyuyorum egzersizlerde çok başarılıyım bakireliğimin son anları hissedebiliyorum çünkü artık orda bi duvar olmadığını biliyorum ve canım yanmıyor.tek sorun eşimin parmağıyla deliğimi bulamıyorum tek sorun o.onuda aşıcam inşallah.
bende almıştım o kitabi :) çok faydasını gördüm bende. iinşallah sende başaracaksın canım herkes yapıyo sende yapabilirsin inan sadece tamammı zamanla aşacaksın onuda inşallah canım sona yaklaşmışsın zaten sevindim senin adına
ben şimdi bebek için uğraşıyorum 1 senedir. alttan muaynede oldum hsg (rahim filmi) de çekildim bu ay aşılama tedavisi oldum asla yapamam dediğim herşeyi yaptım kendim başardım canım kafada bitiyo sadece . ilişkiyide bir gece böyle ağlıyorum neden yapamıyorum diye kendimi çıkmazda hissetmiştim iyice ve ben bunu yapabilirim dedim herkesten ne eksiğim var dedim birde bebek özlemim çok ağır basmıştı hergün ağlıyordum artık eşimi uyuyordu kaldırdım uykudan hadi kalk bu gece bitecek bu işkence dedim:) o yine olmayacak boşver gel yat sende dedi olacak dedim hadi kalk :) ve oldu çok şükür ikimizde inanamadık ağladık muttluluktan uzun oldu biraz kusura bakma artık :) herkes kurtulsun istiyorum o illetten çeken bilir sadece gerçekten
dualarım sizlerle artık canım
Kızlar ben de 2 aylık evliyim. Cem keçe'nin kitabını okuyorum. 10 adımda vajinusmus tedavisi. Parmak egzersizleri yapabiliyorum. İki parmak da yaptım. Eşimde şu an a kadar sadece tek parmak yaptı. Bir kere ilişkiye girdik. Onda da adetimden bir sonraki gündü. Kanamam oldu ve olup olmadığına emin olmak için doktora gittim. Doktor tam sağlıklı bir birleşme olmasa da olmuş çok fazla sıyrıkların var tek bir adımda bitirebilirsin bu işi Dedi. Sonrasında yine denedik ve iki kez başarısız olduk. Üzüntü ve stresten 4 kg verdim son 1,5 aydır. Allah rızası için yardım edin