• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestol nasıl kullanılır?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
28
Bugun aldim agda acisi cok cekiyorumda denemeligine kolumun ufak yerine surdum strecle sardim 40 dk bekledim streci cikardim uzerinden ama bi uyusma olmadi tirnakladim cimcikledim hani aci oluyomu diye oldu ben mi yanlis kullandim.arkadaslar uygulanisi nasil ?

agri kesici olarak kullaniliyor diye biliyorum ama boyle seyler icin kullanildigini hic duymamistim..

Valla anestol u doktor oğlumun kabizlik sorunu vardı çatlak oluşmuştur onun için vermişti bana. Ağrı kesici olduğunu bilmiyordum.

Anestol cilt tahrişlerinin sebep olduğu ağrılarda etkilidir...Lokal bir uyuşturucudurda ama bahsettiğiniz tarz epilasyon ağrılarında beklediğiniz yüksek etkiyi göstermeyebilir.Onun yerine emla kullansanız daha etkilidir.Küçük bir tüp ve birazda pahalıdır ama emla..

Anestolu tirnagimdan bi operasyon gecirecektim doktor 1 gun onceden surmem icin verdi ama sinir uclarinda cok uyusturma etkisi vermiyomus. Gene de bi dene demisti. Dedigi gibi hic bi ise yaramadi.

Anestol baska yara vs seyler icinde nette okumustum agda yaparken iyi geliyor diye emla almak istedim sordum 197 lira dedi eczane o kadar butcem yoktu

Canım ben lazerden önce ağda yaparken kullanıyordum yapacağın bölgeye sür ama yoğurt kıvamı gibi nasıl desem çok yedirme Yani daha sonra poşetin bir tarafını keserek ya da başka herhangi bir şey ile streçle ve iç çamaşırını giy daha sonra 30-35 dk bekledikten sonra işleme başlayabilirsin.Ama şunu söyleyeyim vücuttan vücuda etkisi başka oluyor bende etkili olmuştu ablama olmamıştı mesela.Dediğin gibi emla pahalı yaklaşık 5 grlık tüpü tek şekilde 25 e alıyorum. umarım yardımcı olmuşumdur :)

Back