- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
geçmiş olsun canım peki doktoruna gorustun mu ne dedi perde icincanım nasıl gectibenimki acıdı ama dayandım ilacı verince agrı olyo ama dayanılmıycak agrı degil ama önümdeki kız cok bagırdı onun tüpleri tıkalıydı actılar ama.benimkide acık cıktı ama rahimde perde varmıs
canım Allaha cok sükür dayandım yani cok fazla agrım olmadı anesteziye hiç gerek yokmus.tüpler acık ama rahimde perde var dediler
canım ben bugün cekindim hsg aneztezisiz dayanılmıycak birsey degil evet agrıyo adet agrısının az fazlası gibi.ama anesteziye gerek yok bencekorkulacak cok birsey yok.hala karnım az agrıyo ama adet agrısı gibi
aynen canım anestezi alınacak birsey degilmiş sükür cok fazla agrım olmadı canım
geçmiş olsun canım peki doktoruna gorustun mu ne dedi perde icin
canım nasıl gectibenimki acıdı ama dayandım ilacı verince agrı olyo ama dayanılmıycak agrı degil ama önümdeki kız cok bagırdı onun tüpleri tıkalıydı actılar ama.benimkide acık m olmadı canım
klomenle gördüm canım iğneye geccez dedi doktor hsg den sonra
Canim bugun esimin sperm sonucu cikacak onunla gosterecegim insallah sagol gulum
Sagol canim derdi olsunda amelyatda olurum bugun esimin sperm sonucuda belli olcak.cok sagol canim
Anladim bebegm. Iste benm de öyle oldu. Daha klomen bile almadım ben. Bu ay da soğan suyu içiyorum temizlensin bakalm ne varsa.
Ayy geçmiş olsun kuzucm. Ne güzel bitti gitti senin. Peki perde Nasıl acilcakmis tatlm ????? ne yaptim biliyomsunben . Vazgeçtimçünkü kendi merakimdan cekinecektim doktorumu aradım daha erken dedi. Ben de o ne zman derse ozman yaparim dedm ama hala korkuyorum. Burayı okuya okuya kafayı yedim sanirm (
Gecmis olsun cnm Perdeyi histereskopiyle alırlar asen hiç dert etme onu ne güzel tüplerin açıkmış inşallah bir an önce kavusursun bebişine arkadasım :) hepimiz kavusuruz inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlısı olsun tatlımm....eşinin sonuçlarınıda yazar mısın ?
insallah hepimiz kavusalım canım Allah razı olsun evet perdeyi gebelik olursa erken dogum yada düsükten korkuyorum gebelikten önce alsalar keskeAllah büyük canım
Sayı ve şekil iyiyse hareket artırılır hic takma kafana. Perdeyi almadan aşılama yapmazlar zaten. Merak etme tüpün açıkmış yumurtanda var hiç dert etme arkadaşım olcak hepimizin inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam gülüm insallah canım benim insallah hepimizin olsun kimse bebeksiz kalmasın
kuzum özleden msj yazarken unutmuşum sorunun cvbını vermeyi 3 gün ilşki olmadı hsgden sonra sonrasında oldu korunmadım doktor korun falan demedi bende korunmadm
canım sayı iyi cıktı, ama hızı %3 cıktı ultrason cekilecek varikosel varmı bakılacak varsa amelyat olacak gülüm
hayırlısı olsun canım benm esimde olcak amelıyat ama bakalım
ben ilk bebeğime HSG cekildiğim ay hamile kalmıştım ama 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım beni 2 tane arı soktu ve zehirleri bebeğimi etkiledi. HSGnin bir sakıncasının olmadıgını soyluyorlar. -ki ben o ay hamile kalmıstım.
mrb ben daha bügün çekildim hsg korkulacak hiç bişey yok sadece 5-10 dk sürüyor ilaç verildikten sonra adet sancısı gibi ağrı oluyor biraz dr bana 1 gün banyo etme ve 3-4 gün ilişkiye girme dediben okmeydanı eğt araştırmada çekildim
Onumuzdeki ay hsg çekileceğim doktorum anestezisiz cekecgiz dedi çok korkuyorum..hsg sirasinda bayilan bi arkadasim war ondan beridir tirsiyorum..hayirlisi..bizimde bebislerimiz olsa artik hamileyim diye bagirmak istiyorum artik;(
slm canım esim bugün ultrason cektirdi ultrasonda sorun cıkmadı sonra doktor elle muayane etti solda varikosel var kesin dedi.ultrasonun bi daha tekrarlanmasını istedi haftaya bidaha baska yerde cektiricez ikna olmanız için dedi.amelyat dedi ilaç falanda vermedi.hızınıda etkiliyomus varikosel.ne zaman amelyat olacak canım sizinkidemi tek taraflı.Allah yardımcımız olsun hayırlısı
varikosel aslında elle hissedilmiyorsa ameliyat edilmiyor ve ultrasonda çıkan varikosel ameliyat edilmiyor bizim 3.derece sol 2.derece sağ soldan olacaksın dediler eşime ama son anda sağıda yapabiliriz dediler duruma göre belli değil daha gün almadık ameliyat için eşimin kendisini hazır hissetmesi gerekiyorhayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?