Anestezisiz Diş Çekimi ?

haklısınız özel pahalı ama en azından bu tarz şeyler yaşanmayacağı garanti...ben yinede edeyimde belki bir şey çıkar sizede çok geçmiş olsun... sizinde mi benimki gibi kırılmıştı?
Evet kırılma olayı aynı ama siz benden daha çok acı çekmişsiniz, ben doktor dişimi öyle çeker çekmez bir daha el vurdurmadım yoksa beni de kan revan içinde bırakırdı zalım doktorlar, geçmiş olsun size de .

yani dolguya bende dayanabiliyorum ama diş çekimi kabus gibiydi.. aslında en iyisini yapıyorsunuz özele giderek. birde düşünün benim kanal tedavim sadece 25 dk sürmüştü.. bu yazdıklarınızdan sonra kanal tedavisi olduğundan şüphe duydum... çok teşekkür ederim gerekirse konuyla ilgili her yere şikayet edeceğim

Dişinizi çekmemiş ki kırılan parçayı almış anladığım kadarıyla. Anestesi yapmadan da alınabiliyor. Yine de anestezi yapabilirdi ama canınızın yanmayacağını ya da dayanacağınızı düşünmüş sanırım.
Üstelik bende diş hekimiyim tüm dolgularımı anestezi yaptırmadım yaptırdım. Uyuşturmadan dolgu yapılamaz diye bir kesinlik yok.

Yapılan işlemlerde bi yanlışlık yok ama hekimde üslup ve davranış hatası var sanırım, yoğun olduğu için acele etmeye çalışmış herhalde..geçmiş olsun.

ancak çekilen parçanın kökü sağlamdı. sadece diğer dişten ayrılmış vaziyetteydi. birde ben dolguda anestezi istemedim sadece canım yanmasın diye anestezi uygulanabilirdi. sonuçta kökten bir çekim var ortada. siz daha iyi bilirsiniz elbette..

hasta haklarına da, 184 e de şikayet ettiğim durumlar olmuştur
hiç bir şey çıkmıyor maalesef, hastalar çektikleriyle kalıyorlar
gene de benim başıma gelen başkasının başına gelmesin diye şikayette bulunuyorum böyle durumlarda
sonucunu burada da paylaşın lütfen
çok geçmiş olsun

bende sizin gibi düşündüğüm için şikayet ettim, en azından kulağına gitse kafii.

Ahh sizi çok iyi anlıyorum. Okurken devlet hastanesi kesin diye geçirdim içimden. Bende yaşadım. Hem de çocukken.
Uyuşturmadan dişime aletle müdahale etmeye başlamıştı ve öyle acımıştı ki. Kendimi geri çekince dudağım kesilmişti bir parça. Bunun üzerine dr 'çarparım sana' demişti bana. İlkokuldaydım daha düşünün. Sonra özür diledi ama yapılacak iş mi? İsmini falan hatırlasaydım keşke.

sizinki daha kötüymüş en azından benimki yarım dişti.. birde çocuk haliyle nasıl psikolojiniz bozulmuştur çektiğiniz acıda cabası inanın ben yetişkin olmama rağmen kaldıramadım o tavırları ve o acıyı sizi düşünemiyorum aileniz yok muydu yanınızda

Çekimi bilemedim sallanıyor diye mi anestezi uygulamadı acaba?
Ama dolgu için anestezi şart değil, devlet hastanesine gittiğimde acırsa haber ver o zaman yapalım anesteziyi demişti hekim, anestezisiz dolgu yaptırdım. Fakat hekimin tavrı da çok önemli, işlem hakkında bilgilendirseydi keşke.

Bende yıllar önce kanal tedavisi yaptırdığım dr. uyuşturmamıştı. Hatta kocaman iğneleri ağzıma sokacağını görürken uyuşturmadan mı yapacaksınız demiştim ve bana işimi öğretme diye kızmıştı.. Ve bu özel kliniği olan bir diş hekimiydi. canım çok acımıştı gerçekten hala unutamam. Ama yıllar sonra bir diş hekimi arkadaşa sorduğumda uyuşturmadan yapılınca sinirlerin ölüp ölmediği daha iyi anlaşılıyor ondan uyuşturmamıştır demişti. Artık bilemiyorum doğrumu yanlışmı. Ama o kadar dolgu yaptırdım uyuşturmaya hiç gerek duymadım,dolgu acıtmıo bence.

belkid sallanıyor diye uygulamadı ama eğer kökü sağlam olmasaydı 2 hafta benimle kalmazdı o diş diye düşünüyorum en azından dediğiniz gibi bilgi verebilirdi yani... resmen kandırdı kadın beni. dolgu için bende istemezdim herhalde anestezi sonuçta daha önce dolgu yapılmış bir diş ne kadar acıyabilirki? bilmiyorum ne için yaptı ama tek bildiğim canımın çok yandığıydı ve buna rağmen beni suçlamasıydı

evet dolgu acıtmıyor hatta kanalda pek acıtmıyor sadece bir anlık bir acı oluyor hemen geçiyor ama çekimde anestezi olmadan internete yazıyorum anestezisiz diş çekimi diye tek bir şey çıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…