- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar. Yaklaşık 2 hafta önce dişim kırıldı. Ama dişin yanak kısmına bakan bölümü sağlam, iç tarafa bakan bölümü sallanıyordu bayağı. Bende bugüne randevu alıp hastaneye gittim. Dişimi yapan hekim daha öncede yaptı dişlerimi ve bir kere daha anestezi uygulamadı (kanal tedavisi için) ama ben korktuğum için sonradan yaptı. Bugünde kırık şikayetiyle gittim önce kırık olan bölüme bastırdı ben kendimi geri çekince sadece bakıyorum tamam mı? dedi. bende ona inanarak geri açtım ağzımı ve birden çekmeye çalıştı çok canım yanınca tekrar geri çekildim. Kadın bakıyorum bir dur dedi ve tekrar çekti. Bu sefer diş çıktı ama canım çok çok yandı ve çok fazla kanadı haliyle. Hemen sonra o dişin sağlam olan kısmına dolgu yapmaya çalıştı ama yeni çekilen taraftan bastırınca kan daha fazla gelmeye başladı artık ben o kanları yutmaya başladım en sonunda nefes alamayınca birden öksürdüm ve yapmaya çalıştığı dolgu çıktı ağzımdan kadın bana kızmaya başladı bir rahat durmuyorsun, tamam sen istiyorsan yapıyorum iğneyi yeter ki için rahat etsin vs diye bu arada bayağı canım yanıyor ve ağlıyorum o sinirle iğneyi yaptı uyuşmasını beklemeden tekrar dolgu koydu bu sefer ara vererek işte ağzını çalkala tükür dedi. Bu arada dişimi yaparken sen adet mi oluyorsun dişin çok kanıyor dedi. Bu da ne alaka anlamadım.İşlem bitince beni kaplama yapılacak bölüme yönlendirdi oraya gittim ordan sonrada o kadar psikolojim bozuldu ki hasta hakları birimine şikayette bulundum onlarda şaşırdı. Benim sorum şu; hasta hakları birimine şikayette bulunmamdan bir sonuç alır mıyım? Birde Alo 184 ' ü arayayım mı? Ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ben mi fazla tepki vermişim? Değerli cevaplarınızı bekliyorum....